Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie kupuje mi żadnych prezentów, a sobie kupuje drogie rzeczy...

Polecane posty

Gość gość

ja nawet durnego kwiatka nie dostałam, a on ma z 10 par butow po 500zł kazda, ostatnio kupił sluchawki za 400zł :O

Gość gość
mój mieszkanie mi kupił :)

Gość spanderel
a dlaczego ma ci kupować?

no cóż, widać że mu nie zalezy żeby sprawić ci przyjemość nie chodiz o prezenty, ale jak facet się stara o kobietę to kupuje drobiazgi, jak np. kwiaty, żeby się przypodobać

mój mi dwa razy w tym tygodniu toffefe kupił :P. nie rozumiem ludzi kupujących słuchawki za 400zł, takie się rozwalą w takim samym tempie jak te za 100zł.

a ja rozumiem słuchawki za 400, chodzi o jakość dźwięku, niektórzy mają słuch i słyszą różnicę, ja akurat jestem "głucha".

FikuuMiku ja jak chce jakości dźwięku to puszczam na głośno, na głośnikach, ale może ja jestem jakaś inna :P. natomiast to nie rozwiązuje problemu autorki, którego też nie rozumiem. jeśli komuś zależy powinien dać temu wyraz niekoniecznie materialnie albo materialnie ale okazywać, starać się ułatwić Ci życie i sprawić przyjemność. a sama starasz się mu taką przyjemność sprawić? nie wiem zrobić czy dać mu coś co wiesz że bardzo lubi? czy oboję sobie tego nie okazujecie tak?

Gość gość
pewnie jesteś kiepska w seksie i nie wiąże z tobą żadnej przyszłości, więc nie chce się wykosztowywać. Może ma nawet nadzieję, że poczujesz się tym tak sfrustrowana, że go rzucisz i on nie będzie musiał tego robić.