Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak długo trwa wasz seks i ja często to macie

Polecane posty

Gość gość

czy się dodatkowo masturbujecie

Gość gość
U mnie 2-3 razy w miesiącu, ostatni stosunek niecała minuta, a rozgrzewałam męża przez 30 minut. Muszę znaleźć kochanka, bo jestem niezaspokojona.

Gość gość
u mnie raz na tydzień co i tak jest sukcesem, bo jeszcze parę miesięcy temu użerałam się z seksem raz na miesiąc :o ale seks zazwyczaj długi, chociaż to i tak nie to co w pierwszych miesiącach związku :(

Gość gość
Raz na 3-4 miesiace tak okolo 10-15 min

Gość gość
srednio raz na tydzien/2 tygodnie, ale to dlatego ze ja nie chce czesciej. no i strasznie dlugo, jak dla mnei za dlugo ;/ wolalabym tak z 10-15 min.

Gość gość
A może chcesz kochanka stąd?

Gość gość
Właściwie codziennie, bo mąż bez seksu o 4 nad ranem do pracy nie wyjdzie, tylko ze w dzień roboczy raczej krótko to trwa, za to sobota-niedziela rzadko wychodzimy z łóżka.

Gość gość
Roznie, czasami 3 raz w tygodniu, czasami raz, zalezy jak mamy ochote. Z dlugoscia tez roznie bywa, bo czasami mamy ochote na szybki numerek, ktory trwa 2 minuty, a czasami jest dluga sesja z przebieraniem, bzykaniem, potem odpoczywaniem i przytulaniem, a potem znowu bzykanko i tak z trzy razy :) Najdluzej to chyba tak 4 godziny sie bawilismy :)

Gość bazienka
z ylym bylym tak 2-5 razy dziennie, a czasem kilkanascie :) z******t byl ale mialam tez 2 takich z ktorymi tylko bol i lzy... jeden mial pretensje ze nie wykazuje inicjqatywy jak jego gra wstepna bylo sciagniecie mi majtek kiedy lezalam odwrocona plecami do niego, a po seksie leciala mi krew..

Gość gość
Masakra jak tu ludzie łgaja :D my z narzeczonym srednuo 2 razy w tygodniu, trwa ok 30 min.

Gość gość
Ale ze kto lga? Co jest takie niewiarygodne???