Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy, xlander xmove dla roczniaka

Polecane posty

Gość gość

Witam, mieszkam w miescie gdzie równy chodnik wystepuje tylko w wyobraźni ;) Posiadam wozek graco evo i niw daje rady. Powiedzcie mi, cży zakup spacerowki x lander x move będzie dobra decyzja? Czy zainwestować w inna spacerowke? Moje dziecko ma 10 mies.

Gość gość
MUTSY TRANSPORTER polecam z czystym sumieniem jest idealny na dużych kołach świetnie się prowadzi lekki i stabilny

Gość gość
Graco Evo Xt Storm Spacerowy mam ten i się sprawdza na nierównym terenie

Gość gość
A powiedz mi tak szczerze opłaca sir w ogole kupić mi tak dużą spacerowke? Czy lepiej się przemeczyc bo dziecko zaraz z niej wyrosnie?

Gość gość
zależy jak dużo używasz wózka, moja córka ma 2 ,5 roku a jeszcze jeździ w wózku nie cały czas ale na dłuższy dystans musi być wózek.

Gość gość
my mamy Hartan Xperia bardzo fajny wygodny lekki zwrotny ładna kolorystyka ma dość godne siedzisko

Gość gość
wszystko zależy od tego ile chcesz na niego wydać. bo ceny są bardzo zróżnicowane

Gość gość
Każdy spacer z wozkiem. Przynajmniej raz dziennie. Chciałabym robić dlugie trasy ale się nie da bo jestem wykonczona podnoszeniem wozka co popekany chodnik czy wystajacy korzen drzewa. Każdy mi mówi ze teraz to tylko lekka laska, bo duza spacerowka to cofanie siw w tył. Ale co mi po lekkim np maclarenie jak on ma kola wielkości mojego wozka. i już sama nie wiem. Mieszkam w bloku na 1 pietrze. Zawsze mozna np dziecko wsadzic.do lozeczka i wrocic po ciezszy wwozek..

Gość gość
Tym razem chce kupić uzywany. Sprzedac swój i niewiele dopłacić..

Gość gość
nie wiem u mnie spacerówka typu parasolka się nie sprawdziła i do końca używałam dużej spacerówki jest wygodniejsza i dziecku o wiele wygodzniej

Gość gość
Mutsy są dość drogie więc nie wiem. Hartan zresztą też.

Gość gość
Mi już szkoda kasy na nowy wozek.. Dwa kupilam nowe i nic z tego nie wyszło ;) teraz.mam możliwość dość nie drogo kupić xlandera x move.. Tylko zastanawiam sie czy dla takiego 10 miesiwczniaka to dobry pomysł ? Ludzie zmieniaja na parasolki a ja kupię czolg?;) przepraszam za literowki pisze z tel.

Gość gość
A mieskasz w bloku? Wnosilas ten duzy spacerowy? Długo twoje dziecko w nim jezdzilo? Też obawiam siw ze parasolka siw u nas nie sprawdzi

Gość gość
no ja mieszkam w bloku na 3 piętrze tylko że jest winda ;-) Spacerówka myślę typu parasolka to zły pomysł, x-lander x-move koleżanki chwaliły ja nie wiem bo nie miałam ale to zależy od dziecka ile będzie się używać spacerówki bo dzieci rozwijają się różnie

Gość gość
Jeśli mam pozostać przy tym to niech jak najkrócej ;) jeśli zmienie to mogę do trzeciego roku życia pchać wozek ;)

Gość gość
Może jeszcze ktoś coś ? Może ktos mial xmova? Albo wozil dziecko w dowolnym ale dużym spacerowym wozku?

Gość gość
Mam Xlandera ale Xa ;) syn 2 L ;) oj kilometrów robimy sporo ;) liczy się wygoda i komfort dziecka.Mimo moich drobnym gabarytów nie miałam żadnych problemów zimą(chodniki ehh szkoda gadac) mieszkam w domku ;) syn w spacerówce jeździ od kiedy skonczyl 5-m-cy.Pozdrawiam

Gość gość
I drugi raz też byś go kupila?;)

Gość gość
U nas sie sprawdzil baby jogger City Elite, kupilam go bo wlasnie tez mialam dosyc krzywych chodniczkow, korzeni itd, ten wózek nadaje sie w kazdy teren. Bardzo, bardzo leciutko się go prowadzi, syn ma prawie 3 lata, wózka juz nie używamy, ale nie pozbywam sie go bo za fajny jest ;) będzie czekal jak sie zdecydujemy na nastepne dziecko