Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekarz zapomnial wpisac kod B

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was miala taka sytuacje ze lekarz zapomnial wpisac kod B? jestem na zwolnieniu od polowy sierpnia i teraz sie zorientowalam ze za sierpien i wrzesein dostalam wyplate 80%. Zakladam, ze lekarz zapomnial wpisac mi kod B bo innego rozwiazania nie widze. Co teraz?? Mozna to jakos odkercic? To duzo kasy kurde....W dodatku nie wiem czy na pazdziernik mi dobrze wypisal..

Gość gość
uo, orientuje sie ktos???

Gość gość
Spytaj u siebie w kadrach, a jak nie to w ZUSie

Gość gość
Raczej nie zapomniał wpisać kodu, zwolnienie by wtedy wróciło do poprawy. Wypłatę jak dostajesz z zus 100% to ona jest i tak pomniejszona o jakiś podatek.

Gość gość
Przecież nie miałaś jednego zwolnienia, lecz już pewnie 2 lub 3 to co myślisz, że w każdym i zapomniał wpisać kodu - to niemożliwe

Gość gość126
A może bylas w szpitalu? Ja przy pobycie w szpitalu dostałam mniejsza wyplate (właśnie ok 80%)

Gość gość
Ja tez tak kiedyś Dostalam ale nie wiem czym tobylo podyktowane, zwolnienie bylo dobrze wypisane

Gość gość
na pasku placowym mam wyraznie napisane wyn. chorobowe 80%. nie rozumiem dlaczego? jedyne co mi przychodzi do glowy to ze lekarz zapomnial wpisac. wyczytalam ze podobno nalezy mi sie wyrownanie za ten czas l4 kiedy bylam juz w ciazy a dostawalam 80%. w szpitalu nie bylam. jutro z samego rana na pewno zadzwonie do kadr ale od wczoraj jestem wkurzona na maksa bo duzo kasy juz stracilam... w poprzedniej ciazy mialam napisane wyn chorobowe 100% na pasku i bylo ok, co teraz jest inaczej kurde......