Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o takiej parze?

Polecane posty

Gość gość

ona: -brzydka z geby ale szczupla i zgrabna. blondynka. -obtatuowana z okolczykowanymi uszami -milosniczka gier komputerowych -sluchajaca metalu -stroniaca od kosciola i wyzywajaca ksiezy od pedofilow -wielka milosniczka zwierzat. trzymajaca w domu duzo gadow i pajakow -pielegniara, pracuje ze staruszkami chorymi na alzheimera -ma zaburzenia schizotypowe -nie znosi ludzi, zwlaszcza mezczyzn i ich unika. dogaduje sie jedynie ze starszymi osobami dlatego tylko z takimi chce pracowac -klnie i jest aspoleczna - jest niezbyt lubiana przez ludzi i ma tylko jedna przyjaciolke satanistke - jest leniwa, nie sprzata w domu ale za to lubi gotowac i swietnie gotuje on: -przystojny, szczuply brunet -katolik -skonczyl prawo i medycyne -wiecznie usmiechniety i otwarty wobec ludzi -lubiany przez wszystkich -pracowity i wesoly - slucha wesolych gatunkow muzycznych - zapatrzony jest w swoja zone jak w obrazek oni sa malzenstwem 3lata, sa para 10lat. jak to jest ze przystojny i tak fajny z charakteru facet siedzi z aspoleczna brzydula i satanistka nielubiaca ludzi?

Gość gość
Pomyślałabym, że widocznie dobrze im się żyje. Jakby laska była samotna to by się ludzie do******lali że stara panna, a jak ma męża to źle, bo satanistka :/

Gość gość
pisze o sobie i moim mezu...nie rozumiem co on we mnie widzi bo zupelnie do siebie nie pasujemy.. ludzie maja mnie za wariatke i dziecinnego lenia chorego psychicznie i satanistke mimo ze nia nie jestem ale opisalam jak mnie widza. lecze sie psychiatrycznie, brzydze sie mezczyznami i wymiotuje nimi i na ich widok. jak bylam na praktykach w szpitalach to niedobrze mi sie robilo od pacjentow i pielegniar wiec pracuje sobie na neurologii geriatrycznej i czuje sie jak w niebie. moj maz jest tam lekarzem i fajnie mam w pracy przynajmniej. czasem sie tak po prostu zastanawiam jak to jest ze jestesmy tyle lat razem a on wciaz mnie na rekach nosi, pozada niesamowicie i kocha nad zycie. narzeka tylko ze do kosciola chodzic nie chce ale sie nigdy nie przelamie do tego.