Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłam w ciąże z kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Dziś się dowiedziałam,że jestem w ciąży i nie wiem co zrobić. On ma żona ja mam męża.Czy mam wrobić męża w to dziecko?Kochanek jeszcze o niczym nie wie,nie wiem jak zareaguje,nie wiem czy w ogóle mu o tym powiem

Gość staraDpo50tce
ale się cieszę, że to mi już nie grozi... przynajmniej jeden plus z podeszłego wieku

Gość gadzina z krotoszyna
Beato - od kiedy kobiety zdradzające liczą się z czyimiś prawami? One myślą tylko o sobie.

Gość gość
ale my się zabezpieczaliśmy,kurcze może to coś ma znaczyć?nie mam 20 lat tylko 30+

Gość gość
taaak to znaczy że będą kłopoty...

Gość staraDpo50tce
Wyzywanie od szmat niczego do tematu nie wnosi. Każdy zdaje sobie sprawę kim jest. Dojrzałość tym się objawia, że bierze się odpowiedzialnośc za swoje "czyny"

jak mozna zdradzic osobe ,ktorej przyrzekalo sie wiernosc:Onie rozumiem tak podlego zachowania:(

Gość gość
jaka dojrzałość .... cipką się myśli a nie mózgiem to się ma

Gość gość
czekałam aż zaczniecie mnie obrażać,to takie normalne na tym forum MMartha skoro mój mąż mnie nie szanuje,zaniedbuje i nie będę wymieniać innych rzeczy Po za tym ja go nie kocham,on pewnie mnie też nie kocha,mamy dziecko i tylko dlatego ciągniemy tą farsę

Gość gość
acha, twoj maz cie nie sznuje, nie kocha wiec postanowilas wziac sie za cudzego meza:D x logika zeszmaconych kochanek:D

Gość gość
A CZEGO OCZEKUJESZ ŻE CO CI DORADZIMY

Gość gość
gość dziś ja za niego się nie zabierałam,raczej było odwrotnie,nie znasz mnie nie oceniaj

Gość gość
on sie za ciebie zabral pod grozba rozstrzelania? przystawil c***istolet do skroni? :D ps. kochankow nie trzeba oceniac, sami to robia:D

Gość gość
gość dziś wylej na mnie wszystkie pomyje może ci ulży ;-)

Gość gość
ale to nie facet tu pisze ,a kochanka :D najlepiej zdziro w ramach solidarnosci jajnikow spytaj jego zone co powinnas zrobic na pewno po przyjacielsku tobie doradzi:D

Gość gość
z mężem nie sypiam

Gość gość
to jak chcesz go idiotko wrobic w to dziecko?

pociagnij kochanka do odpowiedzialnosci" nabroiliscie"to musicie obydwoje stanac przed powaznym wyborem zyciowym;)

Gość gość
No tak jak nie sypiasz z mężem to JAKIM CUDEM chcesz go wrobić w tą ciąże?! Jak jest mądrzejszy od przeciętnego 12-latka to skojarzy fakty, policzy tygodnie i wylecisz na zbity pysk z dzieciakiem jednym przy boku i drugim w brzuchu (bo kochanek pewnie okaże się niedojrzałym dupkiem...). nawarzone piwo trzeba wypić

Gość gość
MMartha tak zrobię...dziękuje za rady

Gość gość
skoro cię mąż nie szanuje i nie kochacie się, to bierz się za wolnego faceta, a nie żonatego. Co z tego, że to on chciał?? to jest tłumaczenie kochanek. Rozumiem w takiej sytuacji, że szantażował cię i ZMUSIŁ do sypiania z nim. Wszyscy wiemy, że tak nie było, więc przestań bredzić i się głupio tłumaczyć, że to on naciskał. Jest takie przysłowie, które ma bardzo, bardzo dużo prawdy: jak suka nie da, pies nie weźmie.

Gość gość
gość dziś Żenada

Gość gość
bylem na miejscu zdradzanego meza... chociaż moja zona nie zaznała niczego złego w domu, miala milosc i moje wsparcie, mimo tego potrzebowała "ekscytacji" a nie stabilizacji, wiec miala stałego kochanka, z ktorym zaszła w ciąże. Wrobiła mnie w dziecko, kochałem (i myślę, że nadal kocham) synka ponad wszystko, w trzecim roku jego życia musiał mieć jednak specjalistczne badania (nic poważnego), dopiero wtedy zobaczyłem jaką ma grupę krwi (taka krzyzówka byla niemożliwa z grupy mojej i zony), zrobilem testy DNA i wyszło szydło z worka... Moja rada: nie wrabiał męża w ciąże, prędzej czy później orawda wychodzi na jaw, a Ty bedziesz każdego dnia obawiała się, ze tak się własnie stanie (chociaż zasłużyłaś w pełni na takie cierpienie sumienia). Adam