Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy już zapomnieli o Ani Przybylskiej

Polecane posty

Każdy z nas kogoś traci, wiadomo szkoda jej bo młoda i ładna i jeszcze dzieci osierociła, ale nie możemy żyć przez to w żałobie...

Gość gość
o czym tu pamiętać? :) widziałem w jednym czy dwóch filmach, aktorka jak każda inna, mam ją wielbić bo zmarła na raka? :O

Gość gość
każdy ma swoje życie i swoje problemy

Gość gość
A ja wciąż o niej myślę i ciesze się każdą chwilą, bo raczysko może dopaść każdego z nas, więc trzeba się radować, ze jest ciepło, ja np. piję winko musujace an balkonie, robię obiad i trochę sprzątam, słucham muzyki, chodze na majtkacj i mam wsztytsko w d. i pamietam o Ani. ALe tak samo powinniśmy o innych pamiętać, o Patricku Swayze na przykład, on też tak umarł. Ludzie umierają też w wypadkach. W moim mieście laska zginęła w wypadku, pierwszego dnia po powrocie z macierzyńskiewgo, 28 lat, kilkumiesięczne dziecko, młoda mężatka. Nie znamy dnia ani godziny. Wszystko, co sprawia, że sie ciesyzmy ma sens.

Gość gość
a ja z moim partnerem byliśmy rowerami u Ani na cmentarzu na kawce ,zapaliłam jej światełko

Gość gość
0.....dużo tam przychodzi ludiz?

Gość gość
znicz na zniczu .. nie było nikogo,2 osoby zerkały przez bramę

To bardzo piękna i sympatyczna kobieta i żal że zmarła tak młodo że zostawiła 3 dzieci, ale z drugiej strony to obca kobieta, nawet nie wiem w czym grała.

Gość gość
Szkoda tylko, ze nie kochała Jarka jak potrzeba.

Gość gość
Brały byście z niej przykład, rodzina była ważniejsza niż kariera i bycie celebrytką i nie wymagała podpisania jakiegoś tam papierka, bo wiedziała że prawdziwa miłość tego nie wymaga.

Gość gość
właśnie ! powiedz to księdzu! Nawet ks który miał kazanie nie wyklął '' Ani pod tym względem ""

Gość gość
rodzina dla większości ludzi jest ważniejsza od kariery, więc nie dramatyzuj, a dla ani najważniejsze były dzieci, nie rodzina, w wywiadzie podkresliła, że od karka nawet praca była wyżej w jej życiu, a jak jechała do turcji za nim, to po to, by rodzina była w komplecie, dla dzieci to zrobiła bardziej niz dla niego, u pienkowskiej nawet wyznała, że ich trzyma zaangażowanie

Gość gość
ja zapomnialam, a co mam ja wspominac do konca zycia? Na swiecie milion ludzi umiera coziennie, mam o nich wszystkich myslec? :)

Gość gość
W jakimś wywiadzie w kolorowej gazecie ona cos tam mówiła że zrobili sobie trzecie dziecko dla ratowania zwiazku, coś w tym stylu

Gość gość
głupota!!Nie chciała dziecka,myślała o usunięciu !! eee A nie wiesz ze walczyła z hienami medialnymi !?! Wiec pisali głupoty, żeby tylko ją sponieweierać !Pisali tez że wyszła za maż , a jednak nie wyszła ! Czytajcie kolorowe gazety !!!

Gość gość
W jakimś wywiadzie w kolorowej gazecie x A wiesz że te "wywiady" są pisane przez pseudo redaktorka który nawet ani razu nie rozmawiał z bohaterem swojego wywiadu? Czytaj więcej takich głupot, a będziesz mądrzejsza :)

Gość gość
No czesc na pewno ale sa osoby ktore pamietaja i zawsze beda , nie mowie tu o jej bliskich , a zwyklych osobach , tzw fanach To ze w internecie juz jest malo wpisow to normalne. Ja tez czytam o niej artykuly, swoje myslę a nie piszę nic. I na tej podstawie wnioskujesz ze ktos nie pamieta?

Gość gość
pamiętam, też to czytałam, a prasa nie była taka brukowa znowu, ale dla Gali często udzielała wywiadów, dla glamour i cosmo i czytałam na stówkę, może w twoim stylu że bała się, że kiedys będą nie mieli o czym gadać, to trzecie bobo sobie zrobili związek dla dzieci. tak to widzę

Gość gość
To że ktoś powie że boi się że nie będzie miał o czym rozmawiać z partnerem, to dość częste zjawisko... w związkach z czasem pojawia się rutyna i każdy się tego obawia. Co nie zmienia faktu że wśród popularnych aktorek, akurat ona była wyjątkiem, bo nie gwiazdorzyła jak inne pseudo aktoreczki i nie zmieniała partnerów jak rękawiczki, o jej romansach też nie słyszałem.

Gość gość
no nie mów że nie zmieniała, jak była rozwódką , heloł

Gość gość
Raz każdemu może się zdarzyć błąd, była młoda, głupia i dopadł ją świat showbiznesu, ale odnalazła właściwą ścieżkę i od wielu, wielu lat trzymała się jednego partnera, a w tym środowisku to WYJĄTEK, a już zwłaszcza brak romansów i innych ekscesów.

Gość gość
A kto to......sprawdzam w internecie...ładne fotki ..

Gość gość
raz :D kazdemu moze sie zdarzyć rozwód :D dobre ,a nie pamietasz jak na nią psioczyliscie za każdym razem że jest wyulgarna itd?

Gość gość
Mnie to nie rusza ale jej koleżanki ...koledzy. ..z pracy napewno. Budzi dużo emocji ....