Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona 23, on 34, o co loto?

Polecane posty

Gość gość

On był długo sam, bo rzuciła go narzeczona. Teraz spotyka się z przepiękną kobietą, dodam że kobieta ta jest nie tylko ładna ale mądra i wykształcona. To nie typ pustaka. Aczkolwiek jest duża różnica wieku. Ona ma 23 lata, a On 34, ten facet jest raczej wartościowy i w miarę rozsądny, z dobrej rodziny.Niegłupi, niezepsuty, ale przystojny i kasiasty. Wiem ze nigdy nie powiedział jej słowo KOCHAM, ale on należy do mało wylewnych i dość skrytych. Spotykają się od 2 lat, sypiają, widują się, randkują ale i część czasu spędzają ze swoimi znajomymi osobno.Nie jest to typu ludzi którzy żyją każdego dnia 24 h razem, mieszkają osobno. czy to oznacza, że on ją traktuje poważnie? co sądzicie?

Wydaje mi się e tak, mezczyzna ... ogólnie czlowiek w wieku 30+ zaczyna sie ustatkowywać, więc dlatego tez chcę mieć kiedyś starszego faceta... sa dojrzalsi i rozsądniejsi choć czasami wystepuja wyjątki :)

Gość gość
wszystko wygląda ok moim zdaniem, to młoda dziewczyna, więc nie koniecznie trzeba ją od razu zapraszać do wspólnego mieszkania czy ślubowania wierności i chodzić wszędzie wspólnie, ważne aby obie strony były zadowolone z takiego obrotu spraw

Gość gość
ale czemu nie wyznał jej miłosci jeszcze ?

Gość gość
Bzyka młodą doopcię bez zobowiązań. Pozazdrościć.

Gość gość
Nie wyznał, bo nie ma takiej potrzeby. Ona i tak mu daje. To po co ma sobie wiązać ręce takimi wyznaniami?

Gość gość
serio tak do tego faceci brutalnie podchodzicie??? Aha dodam, że ON chce sie ustatkowac, a ona mu powiedziała że najblizsze 5 lat nie ma mowy myslicie że on ją kocha?

Gość gość
Albo kocha albo korzysta z tego co ma, skoro dziewczyna nie chcę się statkować jak on.