Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem żywym gównem, nie dziwię się że żaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

- jestem brzydka - niska - nie mam cycków - jestem głupia, ledwo zdałam mature - jestem leniwa, nie chce mi sie pracowac, nie nadaje sie do zadnej pracy, jestem ciagle zmeczona, chcialabym miec rente - nie mam zadnych znajomych, ZADNYCH - nie mam pasji ani hobby, interesuje mnie wydawanie cudzych pieniedzy na ciuchy, gadżety, elektronike, leki - jestem lekomanką, uwielbiam łykac tabletki na wszystko - mam prawie 25 lat i jestem dziewicą, nigdy sie nawet nie całowalam - jestem nudna, mało rozrywkowa, nigdy nie bylam na ZADNEJ imprezie - nieśmiala, cicha, spokojna, zamknieta w sobie - uwielbiam plotki i podglądanie sąsiadów Moje zycie to: - wstaje o 8-9, jem sniadanie, ide siku i kupe, myje zeby, myje siebie, myje wlosy - ogladam telewizje - siedze przy kompie - jem obiad - siedze przy kompie - jem kolacje, myje zeby, myje twarz - siedze przy telewizorze - ide spac, czesto pisząc na kafe do pozna Tak wyglada moje codzienne zycie od 4 lat

Gość gość
A skad masz na jedzenie skoro nie pracujesz? :)

Gość gość
A skad masz na jedzenie skoro nie pracujesz? xxx utrzymuje mnie rodzina, a seks ? nie wiem co to jest, nie probówalam

Gość gość
To jak nie wiesz co to seks, to nic dziwnego że masz kiepskie życie :)

Gość gość
Skoro i tak całe dni siedzisz w domu to Zacznij grać w tibie zrób Elder druida wbij konretny lvl (200+) i wtedy znajdziesz jakiegoś knighta co bedziesz go siohac i expic z nim a to moze byc twoj przyszly mąż

Gość gość
Jeszcze mloda jestes, problemy sie w koncu same rozwiaza. Pojdziesz do pracy, poznasz ludzi, czasem gdzies wyjdziesz, poznasz kogos i zycie wyjdzie na prosta. Ja mialam 22 lata jak stracilam dziewictwo, a zakochalam sie w facecie dopiero jak mialam 25. Czasem warto poczekac.

Gość gość
Ona nie pojdzie do pracy :)

Gość gość
dostajesz to o czym myslisz

Gość gość
Masz pewnie lekka depresje z braku zajecia, towarzystwa i motywacji. Niestety, musisz podjac jakies decyzje i wziac sie za siebie.

Gość gość
jakbyś wystawiła piczę z majtek od razu miałabyś branie !

Gość gość
Ja mam praktycznie to samo z tym że: -włosy myję raz na miesiąc -mam prawie 30 lat -ważę 160 kg