Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zciąłem włosy swojej dziewczynie! xD

Polecane posty

Gość gość

przypadkowo dowiedziałem się że mnie zdradza, bo widziałem ją z byłym na mieście. Potem wbiłem u niej na jej fb i przeczytałem wiadomości jak bardzo ona sie o niego stara,a co najzabawniejsze to ona jeździła do niego na drugi koniec miasta tylko na seks którego jak on określił "bardzo potrzebuje bo źle się czuje samotny". Najgorsze było to że ja z nią byłem ju 6 miesięcy a on tylko 3 z tym że on ją rzucił czego ona nie mogła od 2 lat przeżyć. Wziąłem nożyczki i jak spała pociąłem tak że do skóry w niektórych miejscach jest może 0,5cm... Miała bardzo długie więc to był dla niej szok. Dziś rano napisała ze jestem p******y i że tego pożałuję,bo co na mi zrobiła? W tej sytuacji zastanawiam się czy coś mi grozi?

Gość gość
a Ty co dziecko żeby włosy jej ścinać ? masakra... jest tyle sposobów zemsty a ten włosy ściął.... eh...

Gość gość
no na przykład jakie?

Gość gość
jasne, a ona spala jak zabita i nic nie czula x ech dzieci, coraz bardziej nedzne te wasze pseudoprowokacje

Gość gość
to teraz zetnij sobie jeszcze fiutka

Gość gość
w okupowanej Warszawie ruch oporu golił głowy kobietom, które puszczały się z Niemcami, ogolony łeb i już było wiadomo, że to faszystowska dzi'wka

Gość gość
więc wszystko się zgadza, chłopak wiedział co robi! GRATki!

Prawidłowo. Gdyby mój mężczyzna zdradził mnie, też bym mu coś obcięła. I bynajmniej nie mam na myśli włosów. :)

Gość gość
Ale ja sie pytam czy coś mi może za to grozić? A dwa to czy znacie lepsze sposoby na zemstę?

Gość gość
ja bym zdrady nie wybaczyla