Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli jakas osoba komus zniszczy psychike i ten by niewytrzymal i zaczynal inych

Polecane posty

Gość gość

Zabijac kto ponosi zato odpowiedzialnosc? Bo mamy taka sytyuacje ludzie z zachodu jada mordowac inych pewnie bo im sie dobrze zylo w kraju hehe lub im ludzie tak dokopali ze maja dosc oni beda przekleci ale czemu ci co ich zniszczyli psychicznie dalej moga inych niszczyc jestesmy w dobie internetu. ludzie maja dosc wyzysku dosc zlodziejstwa jest masa rabnietych ludzi masa kilka mln pewnie iss to zaczyna powoli byc miejsce dla nich miejsce smierci bezprawia gniewu. Fajnie to brzmi tylko potem to juz zapozno ale taka rada dla was nie tworzcie mordercow i g****icieli ludzie sa pelni gniewu jak pozwolicie nato by to wyszlo to dokonca swych dni zapamietacie pieklo jakie powstanie na ziemi i na setki lat. Mysl przyszlosciowo nie pusto

Gość gość
a co znaczy twoj gniew skoro g****icieli z ukladami wyciaga sie z pierdla metoda wmawiania ofierze ze SAMA TEGO CHCIALA

Gość gość
Sami ludzie tworza mordercow zazdroscia obgadywaniem alkocholizmem nienawisc to najblizsza droga do wojny a jest obecna wsrod ludzi. Wiec smiejcie sie z inych tylko 3 wojna nie ominie polski tez pochlonie 4 mln ludzi wedlug przepowiedni a jesli zawalimy to bedziemy w pien wyciec***ewnie

Gość gość
Gwalt ok 6 lat to juz jest duzo za jeden po 6 jaki kolwiek kontakt z ofiara i szantaz od 6 do dozywocia. pozatym trzeba wybaczac niedaj sie zatracic nienawisci ja bym ine panstwo stworzyl ale mnie tak ludzie na forach nieszanuja wiec nawet nieprobuje

Gość gość
Moze czym szybciej to przyjdzie to bedzie spokuj tylko pewnie umre czy ktos mi z rodziny ehh zycie to pieklo kobiety coniektore sa rabniete sady sa nieuczciwe politycy to zwyczajni zlodzieje w wiekszosci ehhszkoda. Mi jednego ze sie zakochac niezdarze moze to i lepiej bo latwiej sie umierac bedzie