Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długi włosy czy krótsze jakie u kobiet sa ok?

Polecane posty

Gość gość
długimi można się pobawić :)

Gość gość
To zależy od urody, ale chyba kobieta lepiej jednak wygląda w dłuższych włosach.

To ZALEŻY. Przyjęte jest, że kobiety lepiej wyglądają w długich ale mam taką znajomą, która w długich włosach wygląda po prostu ŹLE a w krótkich super. Najlepszy przykład ze znanych osób to Hally Berry. W długich nie jest taka seksowna jak w krótkich.

Gość gość
Dokładnie, to zależy od urody i całokształtu. Też znam dziewczynę, która ma włosy gęste jak siano a nawet bardziej i w długich wygląda jak jakaś małpa, jaskiniowiec, zresztą nawet do twarzy jej długie włosy nie pasują. Tylko krótka fryzura jej pasuje - niekoniecznie na chłopaka, ale do ramion max i mocno przejechane prostownicą.

Gość gość
Gorniaczka super wygladala w krótkich, Nie to co teraz.

Nie mówię, że Hally wygląda źle w długich ale seksowniejsza jest w krótkich. I wcale nie wygląda jak chłopczyca w krótkich. Proszę Cię... Oglądałeś Bonda z nią ? Kobieta z takim ciałem jak Hally nawet na łyso by nie wyglądała jak chłopczyca...

Gość gość
W krótkich wygląda bardziej drapieżnie, a w długich bardziej uroczo... ale akurat jej pasuje i jedno i drugie.

Gość gość
Generalnie zależy wszystko od typu urody ale ja osobiście uważam że w długich wyglądał o niebo lepiej ale niektóre babki lepiej w krótkich wyglądają

Gość gość
przecież to kwestia gustu :O ja na przykład lubię kobietki z dłuższymi włosami, ale dzisiaj widziałem młódkę, może 17-19 lat z odważną chłopięcą fryzurą, wyglądała świetnie, odsłoniła szyję której długość idealnie komponowała się z jej dziewczęcą figurą :D

Gość gość
Takie jakie pasuja i takie w jakich lepiej sie czujesz.

Julia Volkova z TATU fajnie wygląda w krótkich. Długie niespecjalnie jej pasują. Tak jak mówię, wszystko zależy, nie ma zasady.

Gość gość
okropne Dłuuuugie ,tylko dłuuugie :)

Gość gość
Ale jednak 99% kobiet lepiej wygląda w dłuższych, a druga sprawa to taka że krótka fryzura wymaga dobrego fryzjera stylisty, bo samo obcięcie się nic nie da, jeśli artysta nie ułoży odpowiednio włosów... a kogo u nas stać na stylistę fryzjera :)

ale postawiłabym taką zasadę, że żeby dobrze wyglądać w krótkich włosach trzeba być szczupłą. Dziewczyna z nadwagą nie powinna skracać włosów.

Gość gość
mi lepiej w krotkich

Gość gość
A ja sama sobie wlosy obcinam, bez stylisty :)