Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie a dziś chce wrócić. co robić?

Polecane posty

Gość gość

Zostawił mnie mój chłopak po półtora roku znajomości. I to przez dziwną sytuację, poszliśmy do kina a tam była jego eks z mężem. Z widocznym już sporym brzuchem pewnie gdzieś 7/8 mc. Po powrocie do domu przestał się odzywać do mnie przez 2 dni. Potem pijany zaczął pisać smsy że nie wie co do mnie czuje, że gdyby nie był taki zachłanny to byłaby jego zona i teraz z nim w ciąży. Ze nie wie co do mnie czuje. Wiem że był z nią jakieś 3/4 miesiące i była to burzliwa znajomość ona zostawiła go bo chciała dziecka on nie. A gdy zapytałam go kim ja dla niego jestem powiedział ze nie wie. A teraz dzwoni i przerpasza ze był pijany i chce do mnie wrocic.

Gość gość
Unikaj zmiennych facetów. Nigdy nie będziesz wiedziała, z czym akurat wystrzeli.

Gość gość
pokazać, że masz dumę i honor!!!

Gość gość
Nie wracaj, ja pozwoliłam wrócić w podobnej sytuacji i straciłam kolejny rok. Po czym znalazł sobie inną dziewczynę w której się zakochał i mnie zostawił. Nie popełniaj mojego błędu!

Gość Miia92
nie wracaj, po pijanemu czy nie powinien wiedziec kogo kocha i jak bardzo, a widzac ex powinien Tobie zapewnic komfort zebys w tej sytuacji siedzac 20 metrow od jego ex czula sie najwazniejsza. Odradzam. Przeszlam juz przez takie sytuacje i naprawde ODRADZAM...

Nie radzę zawracać sobie głowę chwiejnym facetem.Z kimś takim życie jest jak bańka mydlana.Powtarzam za przedmóczyniami.Nie wracaj do niego.Szkoda Ciebie dla niego.Bądz ambitna i okaż ze zupełnie Ci na nim nie zależy.