Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopot gówniary

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem gówniarą. Mam 18 lat. Nie jestem gimbem. To nie prowokacja. Chcę rady kogoś obiektywnego. Pół roku temu poznałam chłopaka. 'Poznałam'. To było debilne poznanie. Polubił moje zdjęcia na Instagramie (tak, wiem, ściana). Potem zaczął mnie obserwować, komentowaliśmy sobie zdjęcia. Potem ja zaprosiłam go fb. On napisał. I tak piszemy jakiś czas. Gadamy przez telefon. Traktuje go, jak mojego chłopaka. Problem w tym, że nigdy się nie spotkaliśmy. Wszystko wyglądało w porządku. Przez ten tydzień nudziłam się w domu, byłam chora. Naoglądałam się programu na MTV - Catfish - o internetowych pozerach.. No i zaczęłam coś podjerzewać. Jako facebook jest pusty, nic oprócz paru zdjęć i życzeń urodzinowych. Nigdy nie gadaliśmy na skypie z kamerką. To dziwne.. Był niedawno niedaleko mnie - nie spotkaliśmy się. On tego nigdy nie proponuje, a gdy ja o to pytam to zmienia temat.. Co sądzicie? Macie jakieś doświadczenie?

Gość gość
To znamy pedofil szuka tak swych ofiar

Gość gość
Jak sie nie chce spotkac, to cos smierdzi. A tak na marginesie, to on wie, ze Ty uwazasz, ze to Twoj chlopak? Warto by to wspolnie ustalic najpierw :D

Gość gość
Ale glupia idiotka!!

Gość gość
Jak ktoś chce to przejedzie ileś km i się spotka, skype to tez norma. Posiadanie takiego kumpla jest spoko, ale nie traktuj go absolutnie jako potencjalnego partnera czy przyjaciela - niedojrzały gówniarz, może być kimkolwiek. Nie udzielałabym mu też mnóstwo info o sobie - skoro on o sobie nie ujawnia.

Gość gość
Wie, wie. Może to głupia, bo się tak naprawdę nie znamy, ale mówimy sobie te wszystkie rzeczy, które mówią sobie pary.

Gość gość
Ci za dziecinada Jezus maria i ty nie jestes gimbuzem? Nie wierze

Gość gość
Tak jestem gimbuzem.. Całe szczęścię, że nie jestem gimbusem.

Gość gość
a nie przyszlo ci do glowy ze twoj chlopak sciemnia jak najety i tak naprawde jest znudzonym dziadkiem na emeryturze?

Gość gość
Skoro ogladalas catfish, to powinnas znac sztuczki. Niech Ci wysle zdjecie z Twoim imieniem napisanym na kartce.

Gość gość
Gość z 21:40 Dzięki. To dobry pomysł?