Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suplementy a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Jaki suplement diety mogę polecić dla męża?

Gość gość
Jednym z najlepszych jest aquaslim. Wspomaga odchudzanie, ogranicza apetyt.

Gość gość
Trzeba pamiętać, że sam suplement nie zdziała cudów, trzeba dodatkowo ćwiczyć, biegać, pływać czy co tam kto woli.

Gość gość
Dokładnie tak bez aktywności fizycznej ani rusz, nawet sam suplement nie odchudzi. Wyślij męża na siłownię i dodatkowo niech zażywa ten aqua slim.

Gość GabrychaS
Nie ma różnicy czy odchudza się kobieta czy mężczyzna.Mi i mojemu mężowi w trakcie odchudzania bardzo pomogły tabletki Foreverslim.Ale bez diety i ruchu efekty na pewna nie będą takie jakich będziemy oczekiwać.

Gość gość
my z mężem we dwójkę stosujemy Aqua Slim :)

Gość gość
one pomagaja te suplementy?

Gość gość
nie znam innych ooprócz Aqua Slim, siostra go stosowała jakiś czas temu byla zadowolona

Gość karkoszka
Podsuń mężowi tabletki Foreverslim.Jeżeli będzie je przyjmowała regularnie i będziesz na diecie na pewno schudnie.Trochę ruchu by również nie zaszkodziło.Mój mąż na razie schudł na nich 9 kg najbardziej widać to na oponie która miał na brzuchu.Ale żebym go nie pilnowała to pewnie nie było by takich efektów.

Gość dietetycznajuliette
Ja polecam L-karnitynę w płynie , nie w tabletkach ponieważ płynna jest lepiej przyswajalna, zazwyczaj jest w wariantach smakowych. Nie polecam z własnego doświadczenia żadnych tabletek a 'la 'linea' , ponieważ w takiej tabletce są zupełnie zbędne składniki :) Ja polecam uprawiać sport minimum 4x w tygodniu najlepiej po minimum 30 minut, bo dopiero po 30 minutach organizm zaczyna spalać tłuszcz :) I z mojego doświadczenia mogę smiało polecić grejpfruty - jedzone kilka razy dziennie wspaniale pomagają spalać tłuszcz ( w ciągu tygodnia diety grejpfrutowej schudłam 3 kg ) :) oraz zielona herbata przy posiłkach i duużo białka :) POWODZENIA!

Gość kaloryczna22
Ze swojej strony mogę polecić preparat 5:2 DietBooster. Można go nabyć między innymi tutaj: http://dietbooster.pl/ . To fantastyczny spalacz tłuszczu! Naprawdę hamuje apetyt i stosuje się go w połączeniu z dietą postną 5:2, w czasie której przez pięć dni jemy "zwyczajnie", a przez dwa dni stosujemy dietę. Preparat jest naturalny i bezpieczny, no i jest właśnie dostępny w specjalnej wersji dla mężczyzn i dla kobiet - osobno :).

Witam! Samo stosowanie suplementów diety nie pozwoli zrzucić zbędnych kilogramów. Dlatego stosowanie m.in. AquaSlim należy połączyć z odpowiednio zbilansowaną dietą oraz aktywnością fizyczną. Dodam, że AquaSlim to zestaw 3 aktywnych składników (L-karnityna, garciniacambogia oraz chrom), które uzupełniają dietę podczas odchudzania, zmniejszają uczucie głodu oraz wspierają metabolizm makroskładników odżywczych. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Nie ma różnicy kto się odchudza czy jest to kobieta czy mężczyzna.Ważna jest dieta i dobre tabletki.Owszem jestem kobietą ale polecam tabletki Foreverslim.Trzeba się tylko trochę postarać i da coś od siebie i można liczyć na konkretne efekty.

Gość gość
Ja mam już 35 lat i już mi gorzej przychodzi odchudzanie niż jeszcze parę lat temu smutas.gif Ja nigdy nie jadłam dużo ale za to źle, tzn cały dzień nie muszę jeść ale za to wieczorem nadrabiam. Nie wiem czy kiedykolwiek stosowałaś jakieś suplementy czy leki na odchudzanie. Ja biorę adipex- poczytajcie sobie o tym. Może spadek wagi nie jest tak rewelacyjny bo w niecałe 1,5 miesiąca 5kg no ale przy pracy siedzącej i praktycznie zerowym ruchu to i yak mi się wydaje, że nie jest źle

Gość dalila88
Ja nie zdecydowałabym się na Adipex lub inne tego typu podobne tabletki dla mnie ryzyko wystąpienie skutków ubocznych jest zbyt duże.Wybrałam odchudzanie z tabletkami ale są to tabletki bezpieczne dla zdrowia.Foreverslim dzięki nim schudłam 13 kg bez przerywania diety bez efektu jo-jo i w sposób zdrowy i bezpieczny.

Gość gość
Nie no napewno ten Foreverslim jest bezpieczniejszy ale za to w ogóle nie działa. Brałam to razem z koleżankami- żadna z nas nie schudła wcale no może z jakieś 1 kg lub 2kg ale to nie zasługa tych tabletek tylko uważania co się je i ograniczeniom przyjmowanych posiłków. Ja na adipexie schudłam w pół roku 27kg- ale ważyłam 96kg. Długo mi się waga utrzymywała, ale teraz pozwalam sobie na ewentualne przybranie 2-3kg. Przecież czasami człowiek musi sobie dogodzić niezdrowym i kalorycznym jedzeniem. Wtedy te 2-3kg gubię bardzo szybko. Ja jestem zdrowa, dlatego w czasie brania adipexu nie odczuwam skutków ubocznych prócz przez kilka dni większego pragnienia i suchości w ustach- ale to przecież normalne i szybko mija

Gość gość
stosowałam wiele środków z różnym rezultatem. Skupiałam się tylko na tych które mają naturalny skład. Nie chciałam się truć żadną chemią. Testowanie różnych środków trwało parę miesięcy. Większość z nich konsultowałam z lekarzem znajomym aby przypadkiem nie stosować czegoś co może zaszkodzić. Jak już wspomniałam jedne były skuteczne inne nie, były zatem plusy i minusy. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem według mnie są tabletki Slimcea ponieważ: odczuwamy uczucie sytości już po kilku dniach stosowania. Nie jest jednak tak że się głodzimy. Zwyczajnie głód odczuwamy w momencie kiedy organizm tego potrzebuje. Slimcea zatem HAMUJE POPĘD DO JEDZENIA SŁODYCZY oraz PODJADANIA. Już sama ta kwestia była dla mnie bardzo zadowalająca. Przy zastosowaniu Slimcea przy mojej indywidualnie opracowanej diecie miałam znacznie większy spadek wagi niż bez suplementacji. Mogłąbym pisać dalej o Slimcea ale to starczy aby polecić ten produkt.