Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem ponad 2 lata... Zaczęło mnie to nudzić, ta rutyna... a z drugiej strony wiem, że go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego... Czy to normalne? Czy wystarczy postarać się, żeby zabić rutynę czy to po prostu koniec? :(

Gość gość
Nie zniszcz tej miłości skoro go kochasz... Zawsze po paru latach wkrada się rutyna.. Postaraj się żeby znów zaczęło iskrzyć.. umawiajcie się na randki tak jak na początku, róbcie sobie niespodzianki, romantyczne wieczory itd. Pozdrawiam.

Gość gość
Dzięki... Dziś złapałam jakiegoś doła. Czuje się jakaś wypalona... Ale to chyba nie chodzi tylko o związek, w związku jestem szczęśliwa, poza nim niekoniecznie... Moze to przez to? Z jednej strony brakuje mi zakochania, motylków, ale jak pomyślę, że mogłabym GO poświęcić dla tego to przestaje mieć na to ochotę....

Gość gość
To można zwalczyć, tylko musisz szczerze porozmawiać z facetem. Bez rozmowy będzie coraz gorzej, sama coś takiego przerabiałam. Trzeba razem się starać o to, żeby w związku było ciekawie. Starać się robić jak najwięcej nowych rzeczy, chodzić w różne miejsca, nie spędzać każdego dnia razem tak samo.