Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam sprawdzonego ginekologa

Polecane posty

Gość gość

najlepiej jakiś prywatny gabinet Potrzebuję lekarza, który od ręki zrobi mi całkowity przegląd.

Gość gość
A miasto obojętne? :P

Gość gość
czyli normalne badanie usg, cytologia, piersi itd.?;) łatwiej będzie jak napiszesz miasto

Gość gość
Skoro ginekolog dobry to dziewczyna z Gdańska gotowa do Krakowa pojechać ;)

Gość gość
Taki co dba o sterylność bo najwiecej jest zakazeń podczas badań pochwy.Po złożeniu rekawiczek dotyka cos w gabinecie potem pcha palce do pochwy zakażając ją! Dlatego Zawsze mam męża przy każdym badaniu nawet pochwy i wspierał porody.A mamy Prawo do obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 ra art 21 Prawo Pacjenta.Tylko,ze polki są w wiekszosci zacofane i wstydzą sie meża a obcego faceta ginekologa nie ciemnogród.

autorko, miasto! bo ja Ci swojego mogę polecić ale jak się okaże że jesteś z innego miasta a nawet województwa to na nic Ci się kontakt nie przyda :P

Gość kostuszka4
No właśnie? Gdzie? :) Ja np mogę polecić w Krakowie, nazywa się Sobiesław Kaszowicz. To w porządku człowiek, dokładny i odpowiedzialnie podchodzący do swojej pracy. Z pewnością zdrobi wszystkie badania, jakie trzeba

Gość monicz
sprawdzony gin to mogę polecić Kaszowicza w Kraku! godny zaufania i zawsze ma czas na pacjętkę