Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość26

Jakie zabawki polecacie dla 4 miesiecznego dziecka?

Polecane posty

Gość gość26

Witam serdecznie mam 4 miesiecznego Synka i zastanawiam sie jakie zabawki mu kupic. Chodzi mi glownie o jakies zabawki rozwojowe. Bylabym wdzieczna za odpowiedzi :)

Gość gość
nadmuchany kondon jest fajną piłeczką, mięciutką i bezpieczną:D polecam

Gość gość
cos co sie swieci i gra,od 6 miesiaca zycia,pełno tego w sklepach,np. fisher price

Gość gość
gosciu chciales zablysnac ale ci nie wyszlo i pisze sie kondom a nie kondon :)

Gość gość
Zapraszamy na www.jlbaltic.istore.pl duzy wybor zabawek w roznym wieku :)

Gość gość
matę edukacyjną, żałuje, ze my dopiero teraz kupiliśmy na swięta, mały ma 6 miesięcy, a będzie mu sie na pewno podobać

Gość gość
ja polecam zabawki z 'baby mix'. kupiłam dla synka jak miał 3 miesiące i do dzisiaj (8mies) jest to jego ulubiona zabawka. Jeśli się nie mylę, to przedział wiekowy jest 0+ więc bezpieczne dla malucha. Konkretnie ja mam kostkę i taki ostrosłup. Jeśli chcesz zobaczyć jak to wygląda to wpisz w googlach baby mix kostka edukacyjna.

Gość gość
moj synek majac 4 mce potrafil godzinami lezen na macie i bawic sie tymi wiszacymi zabawkami, a jak ja sie z nim bawilam to zawsze pokazywalam ku ksiazeczki (z czarno bialymi wzorkami, takie dla niemowlakow). wpatrywal sie w nie jak zahipnotyzowany :)

Gość gość
Mojemu pasował bardzo Pan Metka i żyrafka Sophie. Czy rozwojowe? Powiedzmy że jakoś tam motorykę ćwiczył, lubił je chwytać całą dłonią, łapać paluszkami i oczywiście gryźć. Karuzelę też bardzo lubił. Sprawdzały się głównie zabawki które były małe (wiadomo- nie za bardzo) i dziecko mogło je swobodnie łapać na wszelkie sposoby, miały coś wiszącego na sznurku, odstającego, cienkie elementy no i były lekkie. Dodatkowo mały bardzo lubił swoje przytulanki- szmatki do spania, takie z pluszową głową, i liska- pozytywkę z Ikei. Liska traktowałam jako gadżet raczej, ładnie wyglądał, ale okazało się że dziecko jest nim bardzo zainteresowane, zawsze się podnosił jak włączałam melodyjkę, łapał go, odwracał się do niego na boki i właśnie do liska zaczął pełzać, a potem raczkować.