Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość000

pytanie do mezczyzn o zabawki w lozku

Polecane posty

Gość gość000

czy macie opory przed tym aby oprocz was i waszej partnerki w lozku znalazl sie sztuczny czlonek, wibrator, pierscienie, zatyczki, etc.??? bo mnie osobiscie kreci sama mysl o tym ze moj maz zerznalby mnie wibratorem i bylam przekonana ze jego ten fakt tez by krecil. a tymczasem ma opory, i nie chce go wogole do reki wziasc. skad sie to bierze? bo chyba nie macie tak ze jestescie zazdrosni o penisa z zelu?

Gość gość
Wziąć a nie wziąść, tępoto po zawodówce :O

Gość gość000
tak sie sklada ze jestem po studiach magisterskich, a blad kazdemu moze sie zdarzyc.

Gość gość
Mamy z zona zabawki I wogole nie jestem zazdrosny wrecz przeciwnie bardzo mnie to kreci

Gość gość
Następny inteligent, który "w ogóle" pisze łącznie :O

Gość gość
Lacznie z autorka mowimy spadaj!

Gość gość
Autorko lubisz sie w ten sposob zabawiac?

Zanim poznałam swojego faceta to nie myślałam o tym za wiele, ale jego bardzo kręcą wszystkie akcesoria i to on zaproponował mi wibrator jako zabawkę do łóżka. Teraz mamy sporą kolekcję zabawek i bardzo często się nimi zabawiamy razem. Mój facet uwielbia kiedy wkładam sobie do środka np kuleczki. Często sam je we mnie wkłada i wyciąga, wiele razy pod rząd. A jak je wkłada i wyjmuje to jest przy tym tyle lizania i pieszczot że sama rozkosz. Generalnie ja bym na twoim miejscu się nie bała, bo faceci to urodzeni zboczeńcy i jeśli tylko twój facet nie ma problemów z seksualnością to jestem pewna że będzie zadowolony z takiej inicjatywy. Możesz też go delikatnie wysondować w łóżku np, po seksie, czy nie miałby na odrobinę szaleństwa w łóżku z użyciem akcesoriów.

Gość gość
My też używamy kilku zabawek i jest pewna odmiana. Chciał bym też by moja mnie coś tam nieraz wsadziła, ale ma opory.

Gość gość000
kiedy wlaśnie moj maz raczej nie przepada za zabawkami:(

Gość gość
Kiedyś też miałam jakieś obiekcje co do różnych wibratorów, ale mój mi kupił mały do pobudzania łechtaczki i jest rewelacyjny. Lubię też jak mnie rozpycha swoim grubaskiem, a ja sama pomagam sobie właśnie tym małym wibratorkiem.

Gość gość
ja ostatnio kupilem wibrator żonie w sklepie www.sexish.pl i była bardzo zadowolona