Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mdłości przed okresem, czy to objaw ciąży?

Polecane posty

Gość gość

czy to możliwe, bo najczęściej się mówi, że mdłości dopiero ok. 6 tygodnia, no czasem od 4 tygodnia. a ja od 3 dni mam mdłości, wczoraj to właściwie przez większość dnia, takie wyraźne, okres powinnam mieć w czwartek, piątek...niczym się nie zatrułam, bo nie wymiotuje, tylko mnie mdli i nic sobie nie wkręcam, bo choć się nie zabezpieczamy mocno mi na ciąży w tym momencie nie zależy ;)

Gość gość
wydaje mi się to za wczesnym objawem i nie dowierzam...

Gość gość
Ja tak miałam :) starałam się 5 miesięcy i tylko w tym miesiącu zrobiłam test w dniu @, bo już ok 2-3 dni wcześniej miałam mdłości co mi się w życiu nie zdarzyło. Oczywiście okazało się ze to ciąża, to był taki pierwszy objaw i też biust mi się powiększył.

Gość gość
Mdłości mogś też być spowodowane 1000000 różnych stanów chorobowych.

Gość tuautorka
wiem że mdłości mogą być objaw też czego innego, dlatego poczekam do terminu okresu i ewentualnie zrobię test. ale że mi się, to wcześniej nie zdarzyło, to pytam. 2 dni przed okresem to ja w pierwszej ciąży miałam delikatnie mrowienie piersi, czego też normalnie nigdy nie mam...no ale mi tu wychodzi, no ale np. dziś to jeszcze mam 4 dni do okresu, a już w piątek poczułam wieczorem, to pierwszy raz, bardzo wcześnie. no i poczekamy, zobaczymy.

Gość tuautorka
dziś też mnie mdli i to konkretnie....podobno to może być też objaw PMS. testu nie chce robić przed terminem miesiączki...zresztą też nie dowierzam, że tak wcześnie takie konkretne objawy.

Gość Ulka Kólka
Mdłości mogą być objawem PMS.... sama nieraz tego doświadczyłam nie mówiąc o tym, że jak mnie dopadło to trzy dni z łóżka nie wychodziłam. Ale od jakiegoś czasu zażywam Castagnus: http://www.castagnus.pl/ - i jest mi lepiej. Nie męczę się tak przy PMSie.