Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polamola

Co mam robić ?

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem od 6 miesięcy, na wakacjach pojechał z rodziną nad morze na tydzień. Po powrocie było wszystko dobrze dopóki nie zobaczyłam jego sms z kolegą ... były to np. " jakie tu są zaje*iste laski " " du*a cycki, du*pa cycki " na takie sms jego przyjaciel odpisywał mu " no zarywaj do nich, twoja dziewczyna się nie dowie" . Nie mam pojęcia czy do nich " zarywał " czy nie. Proszę was o pomoc bo na prawdę nie wiem co mam robić :c

Gość xgość
Ta. Typowe dla facetów, jaki to ja jestem z******ty. Czasem lepiej nie wnikać w cudzą korespondencję. Pewnie będzie się wykręcał, że to nie tak jak myślisz jeśli podejmiesz z nim rozmowę. Nie wiem, ja na pewno straciła bym po części zaufanie

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!