Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto poslubi mojego syna sciema

Polecane posty

Gość gość

ogladacie ten program? zastanawialam sie czy caly program jet rezyserowany. trudno bylo mi uwierzyc, ze mieszkaja w takich domach i kazda matka jest wielka "bizneslumen":D weszlam na profil jednej z nich, wpiszcie sobie danuta kustrzycka bakunowicz na fb. pracuje w providencie, zdjecia w zwyklym mieszkaniu, przy choince z lat 80tych:P dadane nie tak dawno:p no chyba, ze w lotka wygrali i takich kokosow sie dorobili:D wielka sciema!

nie oglądam, ale widzialam fragment i te domy były puste, wnosili do nich materace (a nie łóżka!), wydaje mi się że to specjalnie wynajęte domy pod program

Gość gość
Oczywiście, że to wyreżyserowany program :-D to nawet nie są prawdziwe matki i synowie. Domy wynajęte, nie rozumiem konwencji tego przedstawienia.

Gość gość
zdjecie na tle choinki z 3 galazkami to jeszcze nic, a co z tymi pozami w korytarzu tvn-u? hahaha albo z wodeckim i inymi ustawionymi, juz to widze jak poszla to siedziby tvnu z synem, dala mu aparat i kazala szybko fotografowac gdzie sie da poki ludzi nie ma, na zdjeciu kumpela z wodeckim a w rzczywistosci facet dal sie sfotografowac z obca baba z grzecznosci. Sztuczne zdjecia na jakims jachcie, na kazdym tylko siedzi i robi za kolejny obiekt, moglaby chociaz poudawac ze cos robi a nie siedzi jak ta kukla. W dodatki wszedzie ta sama mina stluczonego psa, czy ona sie kiedykolwiek usmiecha?

Gość gość
oczywiście że to są wszystko aktorzy, tak samo z tymi rolnikami co szukają żony

Gość gość
a czego zazdrościć , ja już dawno uważałam ,że to ustawka , tym bardziej ,że baba ma deficyty w uzębieniu , a gra bizneswoamn.I czego zazdrościć że cała polska z nich się śmieje?

Gość Cyganeczka1
Ja nawet tego nie ogladam,nawet nie wiem jakim kanale to jest Tvn?Nudzą mnie takie reality show,w poszukiwaniu zony.

Gość gość
a wy myślałyście, że wszystko co pokazują w telewizji to prawda??? ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Nie wiem czego (przypuszczenie: tego że jest w tv), ale mi to wisi kim jest matka bohatera serialu telewizyjnego a Tobie nie, Ty przeżywasz jej sweet focie.

Gość gość
wiadomo, ze tv ma swoje prawa i sposob na widza, ale czasami przeginaja:D z jednej strony widac po uczestnikach, ze to takie szaraczki. osoby, ktore prowadzilby powazne interesy, posiadaly takie majatki w zyciu nie poszlyby do takiego programu, aby nadwyrezyc swoja reputacje. kandydatki na zone, tez nie naleza do normalnych. styl ubierania, mowienia, zachowania swiadczy o tym, ze tv nie miala wielkie wyboru i wybierala w tych najgorszych;p

Gość gość
no akurat ta babato za cholere nie wyglada na taka co ma klase, chocby ja nie wiem jak ubrali i umalowali to wyglada jak typowa baba z osiedla pijaca codziennie piwo i nie rozstajaca sie ze szlugiem. Nastepna to ta gruba ze spadalonym synalkiem, ktory podejrzewam ze ja puka co noc bo widac ze ich relacja matka syn nie jest normalna. Pozostale dwie za to maja klase naprawde i to widac, nawet tvn im tego nie odbierze.

Gość gość
Ja piernicze ostatni komentarz sedno sprawy. Haha

Gość gość
Oglądam teraz;)

Gość gość
przeciez to powtórka

Gość gość
No ale zawsze cos

Gość gość
A co sądzicie o Marcie?jak dla mnie to oceniam ją na su kę jakich mało. Ona powinna błagać na kolanach facetów żeby ktoś z nią był.ani to ładne ani klasy za grosz nie ma. Najgorsze k****isko z całego programu.że to się nie wstydzi swojego ryja pokazywać.