Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglada narkoza u dziecka?

Polecane posty

Gość gość

czy ktos moze przechodzil z dzieckiem przez narkoze? Z 2, 3 latkiem? Jak to wyglada? moj malec jest glodomorem i barzo duzo pije, nie wyobrazam sobie dzien przed nie dawac mu jesc****ic... jak dzieci to przechodza? maly bedzie mial wycinane migdalki

U as zniósł dobrze. Robiliśmy zabieg w małej klinice ( na nfz). 5 godzin przed zabiegiem mógł się ostatni raz napić i zjeść coś lekkiego. A sama narkoza? Trzymałam go w czasie usypiania na kolanach, później musiałam wyjść. Cały zabieg trwał 8 minut i zaraz po nim syn był wybudzony. Po zabiegu nie wymiotowal, krew z nosa przestała szybko lecieć. Tak więc godzinę po zabiegu jechaliśmy do domu.

Gość gość
Mój syn miał 2,5 latka . Gdy miał n a r ko ze . Był to wypadek . O godz. 14 jadł obiad . Narko za była o godz . 21 . wbił i w rączkę wę n f l on i podali na r ko ze dziecko spało juz do rana Dlatego chyba ze to nic była .

Gość gość
Mój 2.5 latek tez miał wycinany migdał pod narkoza. 5 czy 6 godzin miał nie jeść przed zabiegiem ale mógł pić wodę do chyba 3 godzin. Ja o tej ostatniej godzinie dałam mu taki obiadek, który on lubi i zje dużo. Do zabiegu spokojnie wytrzymał. Narkoza - trzymałam go na kolanach, pani anestezjolog przyłożył mu maseczkę i odleciał. Musiałam wyjść, zabieg kilkanascie minut, szybko się obudził i przez godzinę płakał. Ok 3 godzin po już biegał po korytarzu, wolał pić i jeść. Trochę wody dałam mu po ok 5 godzinach i nic mu nie było. Rano jadł normalnie, takie rzadsze rzeczy.