Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sympatyczny24

Która z Was chciałaby zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość Sympatyczny24

Tak się zastanawiam czy jakaś kobieta stąd chciałaby ze mną bez zobowiązań zaciążyć. Jest wiele kobiet, które chcą mieć dziecko, ale np brak partnera albo on jest bezpłodny. Mam 24 lata, jestem wykształcony, inteligentny. Trochę nieśmiały, 64 kg i 170 cm wzrostu, więc łatwo byłoby moje dziecko urodzić ;) Liczę na ciekawą dyskusję :)

Gość gość
skąd wiesz, że ty jesteś płodny? poza tym raczej z metra cięty, bo 170 cm u mężczyzny to malutko

Gość gość
bez przesady 170 w tych czasach to bardzo dobrze....W moim otoczeniu przeważnie są same pigmeje co mają niespełna 162 w porywach do 165

Gość gość
170 to dla mnie kurd**el, mężczyzna powinien być wysoki i nie wiem w jakim środowisku Ty się obracasz, w moim są jednak mężczyźni o normalnym wzroscie

Gość Sympatyczny24
No cóż, tyle mam. Nie jestem "duży" ;) Ale myślę, że to była by zaleta dla kobiety podczas porodu ;) A co do alimentów to nie szukam kobiety takiej, co by chciała znaleźć sposób by dostawać kasę.

Gość gość
myślę, że kobieta wolałaby mieć dziecko o normalnym wzroście, a Twój przy porodzie nie byłby dla niej żadnym ułatwieniem, jakie masz wykształcenie?

Gość Sympatyczny24
Jestem informatykiem. No niestety swojego wzrostu nie zmienię ;)

Gość gość
może ci jeszcze za to dopłacić, co? chcesz być dawcą nasienia, to idź do banku spermy

Gość gość
naiwny jesteś ? Najpierw ci powie, że chce tylko nasienie, a potem poda do sądu o ustalenie ojcostwa i alimenty

Gość Sympatyczny24
Myślę, że się to da zrobić anonimowo ;)

Gość gość
Myślę ze znalazły by się kobiety pragnące potomka, nie mające partnera, dziś taki jest świat, czasem trudno o tą druga polówkę a kobieta w pewnym wieku pragnie dziecka. No ale właśnie w pewnym wieku czyli myślę tu już o takiej +30 lat i gdybyś ty miał te 10 lat więcej czyli jakieś 34 to może i by była szansa, ale raczej żadna Twoja równolatka nie pokusiła by się o takie zobowiązanie.

Gość Sympatyczny24
Kobieta 30-35 lat też by mi pasowała ;) Czy ja jej to nie wiem ;)

Gość gość
a ja pytałam skąd pewnosc, że jesteś płodny? poza tym rozumiem, że przedstawiasz aktualne badania?

Gość gość
Nie, nie da się zrobić anonimowo, będziesz zmuszony do badań DNA i potem do płacenia alimentów, takie mamy prawo.

Gość Sympatyczny24
Nie wiem. Nigdy nawet seksu nie uprawiałem. Ale choroby zakaźnej nie przechodziłem nigdy, więc raczej powinno być ok ;)

Gość gość
no to co ty dzieciaku mozesz zaoferować? idz, pobaw się samochodami

Gość Sympatyczny24
Załóżmy, ze się liczę z tym, że jakaś kobieta może potem chcieć alimentów. Ok? ;)

Gość gość
tak myślałam, ze to jakiś sfrustrowany prawik chce w końcu zakisic ogóra

Gość gość
Wiesz nikomu tego bym nie pisała, ale to ekstremalny przypadek, wynajmij dziewczynę na telefon z dobrej agencji, zrób sobie ten prezent, to cie trochę uspokoi.

Gość gość
przedstawiasz badanie nasienia, kariotyp, wszelkie badania na choroby weneryczne itd. to możemy rozmawiać dalej

Gość Sympatyczny24
"przedstawiasz badanie nasienia, kariotyp, wszelkie badania na choroby weneryczne itd. to możemy rozmawiać dalej " Czyli zainteresowana? ;) Ale wiesz, nie zgodzę się by mnie traktować przedmiotowo.

Gość Sympatyczny24
"Wiesz nikomu tego bym nie pisała, ale to ekstremalny przypadek, wynajmij dziewczynę na telefon z dobrej agencji, zrób sobie ten prezent, to cie trochę uspokoi. " Nie mam zamiaru płacić za seks. Ani robić tego z pierwszą lepszą.

Gość gość
o czym Ty mówisz- ja chcę mieć pewność, że będę miała zdrowe dziecko, a nie tak w ciemno, takie badania to podstawa, widocznie jesteś kompletnie niepoważny

Gość gość
A ta od dziecka nie będzie pierwsza lepsza??? chcesz z nią chodzić pół roku?

Gość Sympatyczny24
"o czym Ty mówisz- ja chcę mieć pewność, że będę miała zdrowe dziecko, a nie tak w ciemno, takie badania to podstawa, widocznie jesteś kompletnie niepoważny " To każda kobieta, która liczy na związek i rodzinę wymaga tego od faceta? Nie wiedziałem...

Gość gość
ty nie oferujesz związku, a porcję nasienia, a od dawców tego się właśnie wymaga

Gość Sympatyczny24
"A ta od dziecka nie będzie pierwsza lepsza??? chcesz z nią chodzić pół roku? " Nawet do porodu i dłużej można się spotykać po przyjacielsku ;) Poza tym to inna sprawa, pewien wspólny cel. Tylko obawiam się przedmiotowego traktowania, jak "dawca", a nie jak przyjaciel.

Gość Sympatyczny24
"ty nie oferujesz związku, a porcję nasienia, a od dawców tego się właśnie wymaga " Przyjaźń to pewna forma związku ;)

Gość gość
swój post skierowałeś między innymi do kobiet, których partnerzy są bezpłodni- koniecznie chcesz w pysk dostać w zakresie tej "przyjaźni"?