Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DominikaSz

Dziwna siła 3 miesięczniaka

Polecane posty

Gość DominikaSz

Dziewczyny mam pytanie...Jestem niedoświadczoną jeszcze mamusią. Mój synek ma 3 miesiące i już siada..Dźwiga się do pozycji siedzącej gdy mam go na rekach np. gdy trzymam go przodem na leżąco, on siada..Albo próbuje uzyskać pozycję pionową, wówczas wyprostowuje nogi i staje normalnie na stopach na podłożu...Czy to normalne? Turla się też z pleców na brzuch u w nocy wplątał się dziś w szczebelki od łóżeczka - tzn, włożył tam nóżkę i się zaklinował w pozycji na brzuchu...Czy to wszystko jest adekwatne/mozliwe w jego wieku? Czy np. sytuacja z łóżeczka nie jest niebezpieczna? Bardzo proszę o rady...

Gość gość
wszystko jest ok, dziecko przechodzi rózne etapy, niedługo straci te umiejętnosci i będzie miał inne, nóżki znów mu się wiotkie zrobią i nie będzie umiał stanąć ani siadać, za to będzie lezał cały czas na brzuchu albo na boku, niech robi co chce, ty tylko obserwuj, aha i założ ogranicznik do łożeczka, żeby sie nie wplątywał w szczebelki

Gość DominikaSz
Ale jak założę ogranicznik - tzn osłonki, tak?, to nie będę widzieć co robi, czy nie wywalił się na brzuch ryjąc noskiem po materacu. On caly czas chce siedziec,...