Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhatHaveIDone

On się nie odzywa, czy powinnam napisać?

Polecane posty

Gość WhatHaveIDone

Poznaliśmy się miesiąc temu, przypadkiem na mieście. Później pisaliśmy ze sobą, w końcu tydzień temu zgodziłam się z nim znów spotkać, miał odezwać się w piątek by dogadać szczegóły sobotniego spotkania. Mamy niedzielę. Nie odezwał się ani słowem, choć w piątek przelotem spotkałam go w mieście. Co chwilę widzę, że jest dostępny na FB. Wspominał mi, że nie zawsze widzi, że jestem dostępna, ale żeby nie widział tego cały tydzień? Co mam zrobić? Napisać?

Gość gość
A skąd on jest z jakiego miasta? I ile ma lat?

Gość WhatHaveIDone
On ma 22 lata, ja 18. Jesteśmy z tego samego miasta, choć on wyjechał za granicę w poszukiwaniu pracy. Wrócił do Polski na czas nieokreślony.

Gość gość
Pytanie jakie to były kontakty? Czy to miała być w sumie randka czy luźne spotkanie na mieście pary znajomych? Jeżeli to drugie to sorki ale ze mną nigdy żaden facet nie zerwał kontaktu kiedy ośmieliłam się zapytać sama z siebie o np. wypad na piwo :) Jeżeli po Twoim pytaniu zareaguje wycofaniem, strachem i histerią penisa to pojedź go łagodnie pisząc np. że nie uważasz propozycji piwa za oświadczyny i jeżeli on to tak interpretuje i oburza się na nachalność to przykro Ci bo nie podejrzewałaś go o dorabianie zbędnych ideologii :) ani tym bardziej o paranoję. Niech wali focha ale niech ma na co zasłużył. Naprawdę pora wyszydzić i wyplenić te nadwrażliwość samców o zwykłą propozycję wyjścia i dąsy zdobywcy na każdym kroku. Spotkanie to spotkanie a nie txt - zrób mi dzieci i zostań moim mężem. Podobno to kobiety się oskarża o nadmierne interpretacje :) ....

Gość gość
Ale z jakiego on jest miasta i jak mu na imię? Bo miałam podobną sytuację i może to ten sam chłopak :P

Gość WhatHaveIDone
Miasto: Szczecinek. Moim zdaniem to chyba więcej niż koleżeńskie spotkanie. Ponieważ twierdził, że się mu podobam i jak to sam stwierdził "obawiał się, że mam chłopaka i nie ma żadnych szans"

Gość gość
Chyba ma kogoś :( I po prostu wycofuje sie , nie pisz nie dzwon bo wyjdziesz na desperatkę . Jezeli go spotkasz przypadkiem to olej bo dzentelmen tak sie nie zachowuje. Po co ci taki nieodpowiedzialny ciulik???

Gość WhatHaveIDone
Z tego, co wiem to nie ma nikogo.

Gość gość
lepiej sprobowac niz zalowac

Gość gość
Dokładnie, jak wyżej. Lepiej spróbowa, niż załować. Dlaczego nie możesz skontaktowac się z nim pierwsza? Odezwij się do niego, zadzwon albo w ostatecznosci napisz smsa, daruj sobie facebooki p******e.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!