Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Nie ma nic lepszego niż koncert metalowy

Polecane posty

A ja ide na następny koncert dopiero 27 listopada, na Eluveitie, Arkone i inne :-o jak żyć do tego czasu :-o ale po co wam to mówie, nie dla was takie szlacheckie rozrywki, wy chodzicie tylko na koncerty Feela na dniach miasta w waszych dziurach :)

Gość gość
Fakt, spadający metal z przyczepy na złomie daje taką piękna muzykę również dla moich uszow. Wreszcie znalazłem bratnią dzuszyczke, która kocha to co ja :*

Gość gość
Plebs, jaki plebs? Najgorszy rodzaj plebsu chodzi ubrany na czarno, w glanach, koszulkach slayer i jak dziecko chwali się co chwilę np, że słucha metalu.

Gość gość
Metal to darcie mordy tylko Electro house to jest to <3

Gość gość
Arkona mój ulubiony zespół, innych nie słucham, szkoda, że nie będe

tak chodzi ubrana szlachta. Plebs to np. tacy ludzie, tacy jak ty: http://img.wiocha.pl/images/a/2/a247b2cc1253497fbf377f9fcee440b5.jpg A nazwy własne sie odmienia, koszulka Slayera, a nie koszulka Slayer, pewnie myslisz ze to jakaś wokalistka pop bo innej muzyki nie znasz, ale czego spodziewac sie po plebsie, na pewno nie znajomości gramatyki i muzyki

Gość gość
Szlacianka z obory pochodzi, a myśli, że jest kimś. Achhh te plebsy...

Gość gość
Niema to jak ubrac się w czarne lachy(przynajmiej brudu nie widać), zrobić se blady ryj jak u trupa, ubrac buty jak do gnoju i sluchac darcia mordy

Gość gość
Słucham tylko Arkony jeśli chodzi o zespoły metalowe, kiedyś może Burzum, Evilfeast

Gość gość
A chlopy chodza jak pedaly w dlugich wlosach

"A chlopy chodza jak pedaly w dlugich wlosach" i tu strzeliłeś sobie stope, długie włosy u facetów były zawsze cechą szlachty, królów, rycerstwa, a krótkie nosił plebs, bo nie mógł długich bo by od razu mieli wszy :) Widze, że kontynuujesz chłopskie tradycje, chłopku :) Poza tym daj zdjęcie jakiegos geja który by miał długie włosy, bo wszyscy geje których znam jakoś mają krótkie :)

Gość gość
Rosyjską, lubię bardzo płytę "Goi, Rode, Goi!". Jestem fascynatem naszych słowiańskich korzeni. Poza tym lubię zespoły Jar i Percival, ale to już inna bajka

Gość gość
Dwa zespoły o nazwie Arkona? :D Kolejny dowód po tobie kaszana, że metale nie są zbyt inteligentni i orgyinalni.

Gość gość
Nie no k***a porownac czasy średniowieczne , myjecie sie pewnie tez raz na pół roku

Gość gość
17:09 ruskie to nie SŁOWIANIE

Gość gość
gość dziś 17:09 ruskie to nie SŁOWIANIE Rosjanie to słowianie

Gość gość
17;10 a czego się spodziewac po kims komu sie podobaja wrzaski jak przy zarzynaniu świni

Gość gość
Nie i pochodzenia ich nie zmienisz pisząc, że są.

"Rosyjską, lubię bardzo płytę "Goi, Rode, Goi!". Jestem fascynatem naszych słowiańskich korzeni. Poza tym lubię zespoły Jar i Percival, ale to już inna bajka" A Percival Schuttenbach też, czy tylko Percival?

Gość gość
gość dziś Nie i pochodzenia ich nie zmienisz pisząc, że są. Widzę, że mało wiesz o ich pochodzeniu

Gość gość
Na swiecie jest kilka milionów klubow piłkarskich a jakos kazdy ma inna nazwe

"17;10 a czego się spodziewac po kims komu sie podobaja wrzaski jak przy zarzynaniu świni Cóż za wiejskie porównanie, wieśniaczko, ja nigdy nie słyszałam wrzasków zażynanych świn, ale na twojej wsi to pewnie codzienność :) Zresztą masz infantylne pojecie o muzyce metalowej, jeśli myślisz, ze wystepuje w niej tylko jeden rodzaj wokalu :)