Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy ochrzaniac w pracy kolezanke

Polecane posty

Gość gość

mam taka nietypowa sytuacje... tak sie zlozylo ze razem z moją znajomą poszlysmy do jednej pracy... tylko teraz sprawa wyglada tak, ze ona robi wszystko 2 razy wolniej, nie zawsze dokladnie itp..a to są nasze wspolne obowiazki. i tez nie raz mnie irytuje to ze pracujemy tyle samo czasu, razem sie uczylysmy a ona co chwile mnie sie o cos pyta, zeby sie upewnic... bo ja szybciej zalapalam co i jak. i przez to utrudnia mi prace.... do tej pory staralam sie byc pomocna bo to z 1 strony nie grzech sie pytac o cos, tymbardziej ze szef jest na nią cięty bo widzi ze wolno robi i czasem cos zle i wiele razy na nią glos podniosl i zal mi sie jej robilo... i zwierzala mi sie nie raz taka zalamana ze uwzial sie na nia itp... i ostatnio rozmawialam z szefem i powiedzial ze widzi ze ona mi przeszkadza i ze powinnam byc asertywna, nie dac sobie wejsc na glowe i po prostu nie raz jej zwrocic uwage zeby o nic mnie nie pytala...bo jest ze mnie zadowolony bardzo. no i teraz taka glupia sytuacja... czy jak nastepnym razem bedzie sie o cos mnie pytac to co mam jej powiedziec? czy mimo wszystko byscie i tak starali sie jej pomoc jak ma z czyms problem?

Gość gość
ja mimo wszystko starałabym się pomóc. Masz szczęście, że wszystko szybko załapałaś, ona niestety nie. Z czasem się nauczy, tylko tego czasu potrzebuje.