Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie doceniają kur domowych, niestety...

Polecane posty

Gość gość

Proadzenie domu jest łatwe i można to robić we dwójkę, gdy oboje pracujecie, nie warto zostawać w domu i być drugą matką dla swojego męża, naprawdę nie warto.

Gość gość
Amerykę odkryłaś że nie warto był służką męża...pracujące kobiety robią to samo po powrocie co kury, a nikt im nie powie: darmozjadzie. proste

Gość gość
daj już spokój toje życie rób co chcesz, możesz pracować nawet na pięciu etatach ale są różne sytuacje i daj innym żyć po swojemu. Wg ciebie kazda kobieta, niezależnie od tego czy potrzebuje i chce ma iśc do pracy? tylko dla idei pracy?

Gość gość
"Wg ciebie kazda kobieta, niezależnie od tego czy potrzebuje i chce ma iśc do pracy? tylko dla idei pracy?" :D Ja pracuje chociaz, jak to na kafe piszecie "nie musze" :D Pracuje bo chcemy nauczyc nasze dzieci, ze malzenstwo, dom, rodzina to wspolne obowiazki - zapewnienie bytu materialny, porzadku, odpowiedzialnosci. Oboje pracujemy, oboje mamy w domu obowiazki bo to NASZ dom, wspolny, oboje dbamy o dzieci. Tego ich uczymy, nie gadaniem tylko przykladem. Moi synowie szanuja nas, maja w domu swoje obowiazki, spedzaja czas z nami jak i ze swoimi przyjaciolmi. A ja nie po to studiowalam aby teraz myc podlogi. Wole zarobic i do mycia podlog czy kibli zatrudnic mila pania :D I obie jestesmy zadowolone.

Gość gość
ma 30 lat i pamietam z czasów bycia nastolatką że koledzy i koleżanki których mamy nie pracowały nie szanowały ich, tzn wyzywały nawet przy mnie, kiedys koleżanka powiedziała do mamy że jest głupia a ona nic. Kobiety nie pracujące są troche zacofane, nie mają kontaktu z ludźmi, ze światem z innymi problemami i sytuacjami więc trudno też im wpływać na dziecko. Wiec nie tylko faceci nie doceniają kur, ale dzieci też. Kobieta nei powinna sie zatracac w macierzyństwie czy małżeństwie, chybanikomu to na dobre nie wychodzi.

Gość gość
Kobiety nie pracujące są troche zacofane, nie mają kontaktu z ludźmi, ze światem z innymi problemami i sytuacjami więc trudno też im wpływać na dziecko. x większej durnoty to jak na kafe nie przeczytałam :) nawet mi sie nie che tego komentować.