Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popiszę mejlowo z kobietą w średnim wieku, i starszą.

Polecane posty

Gość gość

Zawsze chciałem poznać taką kobietę.

Gość gość
Pytanie czy taka kobieta chciałaby poznać ciebie czyli ile masz lat i czego oczekujesz?

Gość gość
18 i zamierzam kiedyś związać się z taką kobietą. Problem w tym, że one nie są zainteresowane, ale póki co, jeśli to możliwe, nawiązałbym znajomość tak, aby zrozumieć różnice wynikającą z wieku.

Gość gość
A czego taka kobieta może się spodziewać po 18-latku? No way.

Gość gość
No taaak, właśnie takie podejście mi przeszkadza. Normalne są związki, dajmy na to: 25 latka z 30 latką, 25 latka z 40 latką, a problem jest w tym, że taki 25 latek też miał kiedyś 18 lat.

Gość gość
Sorry ale ile lat ma twoja mama? Na przykładzie mamy nie można zrozumieć różnic wynikających z wieku?

Gość gość
43, ale nie traktuje jej jako obiektu porządania

Gość gość
Czyli jednak w grę wchodzi pożądanie, ok i co dalej, seks? Umiesz zrobić już kolację, śniadanie, bo taka kobieta potrafi, ale własnym dzieciom, twoim rówieśnikom, natomiast młodemu kochankowi nie będzie robić papusiu, a seks bywa wyczerpujący. A tym bardziej taki seks kiedy chłopka trzeba uczyć i pokazywać mu do czego zdolne może być jego ciało.

Gość gość
Tak, tylko że zwrócić uwagę: relacja, która polega na wyczerpaniu jednej ze stron jest bezsensu, bo prawdopodobnie korzystać będzie tylko ta strona, która jest uczona seksu, w dodatku ... to męczy. Właśnie tu jest ten problem, czego w zamian za związek wymaga starsza kobieta. Zaangażowania? Zgoda. Tylko, w odniesieniu do Twojego pytania, ona nawet o tym nie myśli, bo rozmawia z chłopcem; ale jednak tacy chłopcy w nieokreślony sposób łatwo wiążą się ze swoimi rówieśniczkami. Co powoduje, że ze starszymi kobietami, kiedy taka wola jest po obu stronach, podobna sytuacja się nie zdarza?

Gość Tata_
Widzisz synku, bo taką babę trzeba wiedzieć jak sobie w łóżku ustawić, żeby się później nie męczyć...

Gość gość
No i tu jest właśnie spłycenie tematu: bo o ile tata nie ma problemu z kobietą starszą, dla niego jest rówieśniczką, o tyle ja już tak. I gdyby to był problem łóżka nie mielibyśmy o czym rozmawiać - to bardziej problem kulturowy, czyli: nie idę z młodszym, bo będę się ze mnie śmiali.