Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba trafiłam na kobieciarza

Polecane posty

Gość gość

Piszę chyba, bo na razie to tylko moje podejrzenia i chciałabym zapytać was, czy mogą być słuszne. Zacznę od tego, że poznaliśmy się kilka miesięcy temu na pewnym spotkaniu, z którego robiłam fotograficzną relację. Dzień po spotkaniu napisał do mnie z pytaniem, czy mogłabym podzielić się z nimi zdjęciami, na co wyraziłam zgodę. Jeszcze tego samego dnia zaprosił mnie do znajomych na fb. Przez dwa miesiące nie mieliśmy żadnych kontaktów, aż któregoś wieczoru napisał do mnie jak gdyby nic. Wydawał się sympatycznym człowiekiem, więc stwierdziłam, że nic nie tracę, jeśli nieco popiszemy ze sobą. Rzeczywiście pisało nam się bardzo miło, okazało się, że mamy dużo wspólnych tematów, więc też zrobił na mnie duże wrażenie. Zaczęłam o Łukaszu coraz częściej myśleć. Niestety na próżno czekałam na wiadomości od niego. Przez ponad miesiąc nie odzywał się do mnie w ogóle, poza tym któregoś dnia zauważyłam, że jakaś dziewczyna oznaczyła go na zdjęciach, podpisując je "Wakacje z Łukaszem". Poczułam się smutna z tego powodu, tym bardziej że wkrótce potem pytał jeszcze innej dziewczyny o to, czy wpadnie do niego na kawę. Postanowiłam więc dać spokój z tym gościem i zająć się swoim życiem. Niestety niecały tydzień temu znowu się do mnie odezwał. Miałam zamiar to zignorować, ale w końcu odpisałam mu. Zaczęliśmy ze sobą pisać. W ten sposób minął nam wieczór. Nazajutrz znowu się odezwał, podobnie w kolejne dni. Przedwczoraj napisał do mnie o 3 nad ranem. Zapytałam go dlaczego nie śpi, a on odpisał, że czuje się bardzo samotny na tym świecie. Zdziwiłam się, bo przecież to facet, który z tego, co widzę prowadzi dość bogate życie towarzyskie, ale wysłuchałam go. Rozmawialiśmy dość długo, aż w końcu napisał, że bardzo go zaintrygowałam sobą i chciałby mnie bliżej poznać. Zaprosił mnie też na kawę. Zbyłam go tłumacząc się brakiem czasu, ale tak naprawdę powód był inny. Obawiam się bowiem, że to wszystko gra z jego strony i nie jestem jedyną kobietą, którą w ten sposób bajeruje. Jak myślicie, czy to może być kobieciarz?

Gość gość
Zaprasza na kawe to z pewnoscia kobieciarz ;-)

chyba tak, nie chce Ci odradzac ale uważaj żebyś potem nie musiała cierpieć

Gość gość
Właśnie tego się obawiam. Zastanawiam się, czy on jest po prostu typem takiego dobrego kolegi kobiet, czy rasowym casonovą, który myśli, że może mieć każdą?

Gość gość
daj sobie spokoj zmeska d****a!

Gość gość
Chyba tak zrobię. Nie ufam mu.

Gość Martaefesfeg
To kobieciarz... Uciekaj póki nie jest za późno, naprawdę. Będziesz później żalowała- jak ja. Takie typy mają dużo wspólnego, a gadanie o samotności to najgłośniejszy symptom. Póki się nie zakochałaś zakończ to..Pozdrawiam

Gość gość
Dzięki, tak właśnie go odbieram.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
faceci oszukuja i zdradzaja