Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o facetach, ktorzy nie chca miec dzieci NIGDY ?

Polecane posty

Gość gość
a dlaczego nie chca?

Gość gość
myślę "jego wola, jego sprawa".

Gość gość
gość dziś myślę "jego wola, jego sprawa". x i mimo to z takim jestes???

To jest normalne, niektórzy boja sie odpowiedzialności, niektórzy nie lubią dzieci ... Lepiej faceta nie zmuszac do dziecka, jesli nie chce bo potem może być złym ojcem. Są też tacy którzy nie chca, nie lubia maluchów ale jak sie zdarzy wpadka to swoje podejście do skarbów zmieniają o 180 st. i sa najlepszymi tatusiami na świecie

Gość gość
Pytanie nie brzmiało czy byłabyś z facetem, który nie chche mieć dzieci tylko co o takich myślimy. Więc pytanie wyżej totalnie od czapy.

Gość gość
ja mysle, ze tacy chlopcy to dzieci umyslowe, boja sie odpowiedzialnosci, osoby niedojrzale

akna1, zmieniając się o 360 stopni, wracamy do punktu wyjścia. Zapewne chodziło Ci o 180 stopni.

Gość gość
akna1 dziś To jest normalne, niektórzy boja sie odpowiedzialności, niektórzy nie lubią dzieci ... Lepiej faceta nie zmuszac do dziecka, jesli nie chce bo potem może być złym ojcem. Są też tacy którzy nie chca, nie lubia maluchów ale jak sie zdarzy wpadka to swoje podejście do skarbów zmieniają o 360 st. i sa najlepszymi tatusiami na świecie x no raczej, ze nie nalezy zmuszac, ale nalezy wymienic na innego, niewybrakowanego

Gość gość
Nic. Każdy ma prawo czegoś nie chcieć.

Gość gość
mi pasuje, o ile biorą na siebie wtedy odpowiedzialność za antykoncepcję - najlepiej wazektomia 🖐️

Gość gość
myślę że są szczerzy i przynajmniej nie udają i nie kłamią jak 3/4 takich którzy najpierw namawiają partnerkę na dziecko a potem nie chcą nawet się tym dzieckiem zajmować i opiekować a takich ojców jest najwięcej

Gość gość
to samo, co o kobietach, ktore nie chca miec dzieci - mysle, ze nie musza tego chciec. bez glebszej (i zbednej) filozofii. :)

Gość gość
Nie wszyscy chca miec dzieci. I to osoby obu plci. Przyszlo ci autorko do glowy, ze ludzie maja rozne upodobania?

Gość gość
sama nie chce miec dzieci, ale zastanawia mnie jedno - jesli facet nie chce miec dzieci, to jast dla niektorych z Was niedojrzaly. w takim razie czy ludzie, majacy dzieci, choc albo sie do tego nie nadaja, albo nie maja ku temu warunkow, sa dojrzali? :o

Gość gość
mogę jedynie myśleć, że powinni szukać tak samo myślących kobiet...inaczej będzie katastrofa

Można dzieci nie chcieć i zwlekać, ale jak już są, to się je kocha i myśli czemu tak późno się je zmajstrowało, mimo że małe dzieci to jednak orka... Nie każdy co mówi że nie i nigdy, to wie co mówi.

Gość gość
Myślę, że tak czy siak nie nadawaliby się na ojców, więc dobrze, że nie chcą mieć dzieci.

Gość gość
Ich śmierć nie będzie dla nikogo bolesna :)

Tylko tyle, że póki nie poddadzą się zabiegowi podwiązania jajowodów to podobne deklaracje mogą sobie w doooope wsadzić

Gość gość
Od kiedy to faceci mają jajowody?

Gość gość
Sama natura nakazała im nie rozmnażać się tworząc w ich umysłach i ciele jakieś urojone zasady byle ich genotyp się dalej nie rozprzestrzeniał. ;)

Gość gość
To w Polsce prawie nie realne jak się nie ma 30 lat i dzieci, taki kraj

Gość gość
Taaa muszę płodzić dzieci bo rząd zabroni mi decydować o własnym ciele, fajnie ....