Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChceMiecDzidzie

Mam przeczucie że jestem w ciaży...

Polecane posty

Gość ChceMiecDzidzie

Od 11 do 16 wrzesnia mialam okres od 22 do 28 wrzesnia dni plodne od 18 do 26 i 29 wrzesnia kochalam sie z partnerem staramy sie o dziecko 25 i 26 najwiekrza mozliwosc zajscia w ciaze jak i owulacja 27 wrzesnia i sluz byl rozciagliwy :) kilka dni przed spodziewana miesiaczka zrobilam test quixx za nie cale 6 zl lecz wyszedl negatywny ale okres spoznia sie 3 dzien, mam obolale piersi 2 dzien i zauwazylam wokol noch obwudke ciemno rozowa sa troche wieksze co na okres nic mnie nie boli zgaga meczy tydzien mam od owulacji temperature zaraz rano po przebudzeniu mam 37,2 wieczorem 37,5 a nie jestem chora 16 dzien po owulcji ladna cera zawsze przed okresem duzo pryszczy mialam dzis zauwazylam czerwona plamke na dekoldzie przez 2godziny potem znikla dziwnie sie zachowuje raz sie smieje raz placze czy tez jestem rozdrazniona mam ladne paznokcie dziś boli kregoslup a i mam duzo bialego sluzu przed okresem mialam zawsze sucho i dziwne przeczucie ze jestem w ciazy jakby intuicja czy test byl zrobiony za wczesnie slyszalam ze najlepiej tydzien po spodziewanej miesiaczce czy po prostu te tanie sa nie wiarygodne ?

Gość ChceMiecDzidzie
No bardzo bym chciala a czy moglo byc tak ze kilka dni przed spodziewanym okresem negatywny wynik testu a tydzien po spodziewanej miesiaczce mogl było wyjsc pozytywny a po za tym czy moje objawy wskazuja na to ze mogla bym byc w ciazy?

Gość gość
A na d***e krostek nie masz? Bo jak nie masz to nie ciąża.

Gość gość
przestań tak się sobie przypatrywać i wsłuchiwać się w swój organizm bo jak już będziesz w ciąży to oszalejesz od natłoku wrażeń ;D

Gość ChceMiecDzidzie
No nie wiem ale bardzo chce byc w ciazy oszalala bym z radosci to na pewno doczekać na dwie kreseczki. ;) trzymajcie kciuki. :)

Gość gość
Według mnie spokojnie możesz wykonać już test :) i rozwiać swoje wątpliwość i dać znać na forum :) u mnie test był w pełni wiarygodny na 3 dni przed spodziewaną miesiączką :))

Gość gość
nie wiem dlaczego jeszcze drugiego testu nie zrobiłaś...

Gość ChceMiecDzidzie
Musze pojechac do miasta i kupic test poczekam jeszcze do piatku i zrobie test pewie ze sie podziele :) kiedys zrobilam test i wyszedl pozytywnie a w ciazy nie bylam dziwne co nie...

Gość gość
Zrob jeszcze jeden test :) www.bejbi.net

Gość ChceMiecDzidzie
Dobra dziś dziwne klucie brzucha pod pępkiem, cofenelo sie jedzenie, ale popilam i git było choc utrzymywal sie dziwny posmak juz myslalam ze dostalam okresu ale pojawilo sie duzo bialego sluzu doszły tego rano temp. Było 37,2 ciazy nadal brak zrobilam drugi test lecz pojawilo sie na c jasno czerwona kreska a na t jeszcze bardziej tylko ze 2 cienkie jak wlos kreski czy to nie dziwne...

Gość gość
małe stężenie hormonu na razie to i kreska blada. w ulotce testu jest przecież napisane,że jesli jest druga kreska nawet blada to ciąża jest.

Ja dzisiaj też zrobiłam dwa testy z nadzieją że ta blada kreska to przewidzenie, niestety z doświadczenia wiem że to ciąża.

Gość ChceMiecDzidzie
Czyli bede musiala wykonac jeszcze jeden test no ale kiedy najlepiej juz 4 dzien sie spoznia leci dziś sluzu nadal no i temperatura teraz to 37

Gość gość
Plamka na dekolcie zwiastuje ciążę?:O

Gość gość
Robilam test dwa dni po spodziewanej miesiaczce, druga kreska wyszla blada, wiecej testow nie robilam. Teraz mam polrocznego synka. Tez juz przesadzacie z tymi testami. Idz na bete bedziesz wiedziala.

Gość gość
O nie, tylko nie anif:O słabą psychę ma,kilka pocisków w jej stronę i porzuciła niebieski nick:D

Gość ChceMiecDzidzie
Super jest to ze mi tradzik znikl a przed okresem policzki i czolo wysypane tym dziadostwem dziś kupuje test zrobie jutro bede pewna podziele sie z wami. ;) oby było dwie kreseczki

Gość gość
nie kupuj testu ciazowego na mocz, idz do apteki i popros o test na bete, to ci da 100% pewnosci:)

Gość gość
A od kiedy testy beta sprzedają w aptece? Beta hcg to test z krwi, który się robi w laboratorium a nie kupuje w aptece.

Gość gość
Nie znasz się:D Anif chciała kupić betę w aptece:D:D

Gość ChceMiecDzidzie
Kupilam wlasnie bobo-test tam jest plytkowy i sterumieniowy mysle ze sie uda. :) i beda 2 kreseczki wiem laski zeide ten test z krwi jest bardziej wiarygodny ale boje sie pobrac krew :( no ale jak beda dwie kreski to sie ide do ginekologa :)

Gość ChceMiecDzidzie
A wlasnie bo na ulotce pisze z3 bobo-test jest do in vitro czy jak normalnie zostalam zaplodniona to tez wyjdzie test ?

Gość gość
wygoogluj sobie co znaczy badanie in vitro:(

Gość gość
bozzze alez ty glupia jestes heheheheheeh in-vitro (tlumaczone doslownie znaczy "na zewnatrz) jaka tepa laska

Gość ChceMiecDzidzie
Tempa to jestes Ty sz.mato jak sobie .w google wyszukalas to cwaniakuj pie rdol sie p****a.ncu k***** czlowiek sie caly czas uczy tempa dzido wszystkiego umiec nie musi a jesli ty jestes ******ym kujonem tak zainteresowana to wejdz sobie w wikipedie i 24 na h ucz sie wszystkiego i mnie to wali p*********a szm ato muzgowiec jeb niety Bo to juz upewnic sie nie mozna i zapytac !!!!!!

Gość ChceMiecDzidzie
A i Boze pisze pisze sie z duzej litery i po za tym nie wymienia sie imienia Pana Boga nadaremnie jesli mamy sie pouczac pozdrooo...

Gość ChceMiecDzidzie
Nie wymawia* sorka t9 mnie atakuje. ;)