Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexus7

Stanalem w obronie dziewczyny a ona nawet nie podziekowala

Polecane posty

Gość lexus7

Ide przez miasto w nocy, patrze jakises dwa lumpy zaczepiaja dziewczyne. Podbijam tam i doszlo do szarpaniny, nagle z dwoch lumpow zrobilo sie 5 i dostalem wp*****l. Potem oni sobie poszli a ja z obita morda wracalem sam do domu. Po dzieeczynie sladu nie bylo. Niewdzieczna suka

Gość gość
zwyczajnie uciekła - nie kapujesz? Ale brawo dla Ciebie :) Zgłosiłeś to na Policje?

Gość Lexus7
To jak juz uciekla to mogla po policje zadzwonic. Mnie by zabili albo nozem bym dostal i wykrwawil sie, a pomocy od nikogo. Taka prawda smutna. Moglem olac ja to by pewnie okradli dziewczyne albo zg****ili, ale mowie sobie co tam, zabawie sie w bohatera. Teraz ona pewnie pije kakao a ja z lodem przy skroni.

Gość gość
mialem kiedys podobnie na szczescie byl jeden bita byla a raczej ciagnieta za wlosy po ulicy znajoma z osiedla przez swojego faceta ryczala i sie darla zobaczylem ja przez okno I zrobilo mi sie zal nie zastanawiajac Sie dlugo wybieglem z domu I nie mowiac za wiele z***balem typowi z liscia w leb cos jeszcze marudzil ale po drugim zwyczajnie uciekl ... on a z placzem poszla do domu a tydzien pozniej bylismy na jakiejs wspolnej imprezie a ta suka przy znajomych mowi cos w stylu " krzysiek taki bohater I sie nabija... :D chyba chciala obrocic wszystko w zart no cala sytuacje widziala inna kolezanka przez okno I to wyplynelo nawet nie podziekowala pusta krowa jak dlamnie to niektore Laski chyba zasluguja na take traktowanie :\

Gość gość
Ja miałem podobną sytuację... Na przystanku siedziała dziewczyna i podeszło do niej dwóch lumpów, byli pijani i zaczeplili, ja podszedłem i kazałem im zostawić ją w spokoju, jestem dosyć postawny, bo trenuję to się wystraszyli i przeprosili. Nie dostałem nawet słowa podziękowania. Ostatnio jechałem i widziałem przez okno samochodem, jak jakiś chłopak lał swoją dziewczynę po twarzy... Mogłem go wyjść i go roznieść, bo to chuchro może z 60 kilo ważyło, ale pojechałem dalej, bo stwierdziłem, że po pierwsze człowiek się słowa dziękuje nie doczeka, a po drugie jest równouprawnienie, o którym się ciągle trąbi, więc niech kobiety radzą sobie same, ja już reagował nie będę.