Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arleta 1979

zdrada, wypalenie, depresja, co dalej

Polecane posty

Gość Arleta 1979

Witam, ponad rok temu partner zdradzil mnie z prostytutka. Nie dzialo sie miedzy nami najlepiej od dluzszego czasu. On chcial zebym ja mu ciagle pomagala w firmie, uprawiala seks na zawolanie i byla zadowolona. Ja pracujac na caly etat i po pracy opiekujac sie naszym malym dzieckiem (on nawet nie zmieni pieluchy, nie mowiac juz o kupnie pieluch). Mieszkamy w jego domu, placimmy rachunki po polowie. Mam swoje mieszkanie ktore kupilam w tym roku, ale je wynajmuje. Nie jest tak okazale jak jego, on musi miec wszytsko najlepsze. Ma tez zanczanie lepsze dochody od moich, Nie jestesmy malzenstwem, mieszkamy razem, synek ma 3 latka. Niedawno zostawilam swoja prace, postanowilam poszukac innej i moze spedzac wiecej czasu z synkiem. Od kiedy nie pracuje pomagam mu codziennie wprowadzeniu firmy. Nie mam wcale wiecej czasu dla synka, no i nie mam z tego pieniedzy, oprocz tego ze nie place mu za dom. Bylam na kilku rozmowach i mozliwe ze otrzymam dobra oferte pracy, jednak to ze bylam na rozmowach ukrywam przed nim, bo on sie wkurza ze chce isc do pracy zamiast pomoc mu rozkrecic firme i zarabiac duze pieniadze. Tylko ze ja nie czuje ze moge mu zaufac; przez ta zdrade i to wszytsko co sie miedzy nami wydarzylo. Nie czuje, ze on mnie szanuje. Pisze to wszytsko bo nie wiem co robic. Czy skupic sie na sobie, na swojej niezaleznosci, i moze na swoim szczesciu...nie czuje sie teraz szczesliwa:-( Czy taki zwiazek ma szanse stworzenia czegos trwalego..caly czas mam do niego pretensje, nie potrafie byc blisko jak kiedys.

Gość gość
jak nie ma zaufania to nie ma związku. Początek konca

Gość gość
Nie rozumiem. Dzifkarz cię zdradził z k***a a ty dalej z nim siedzisz, mając swoje mieszkanie? Serio nie kumam tego, jeszcze bym zrozumiala jakbyś nie miała gdzie mieszkac ale tak? Mieszkanie masz pewnie po kimś z rodziny wiec mialas ogromne szczescie, nie musialas brac kredytu na 30 lat a nie umiesz tego docenic i zamiast sie wyprowadzic na swoje to mieszkasz ze zboczencem ktory posuwał prostytutke, i pewnie z nim śpisz jeszcze. .. ja bym sie brzydzila takiego oblecha korffiarza... nie rozumiem cie

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!