Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POTRZEBUJE SEXU ,ale nie chce zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z moim znajomym jest arabem,obydwoje mieszkamy za granica , on jest muzulmaninem,znamy sie pare lat ,spotykamy na sex,on chce cos wiecej,ale ja nie.. sex z nim ok lubie go jako osobe,ale nie chyba nie chcialabym zwiazku z nim.On nalega mowi czetso ,ze chce cos wiecej,jenak Ja mowie mu ,ze nie jestesmy dla siebie i ze nie szukam faceta ..Nie rozumiem dlaczego tak nalega na cos wiecej,przeciez uprawiamy sex,wiec po co zwiazke,cos wiecej..??

Gość gość
hehe no na pewno ;) On mieszka za granica w Eu od najmlodszych lat ,ma tu prace,rodzine ... wiec nie potrzebuje wyjezdzac do swojego kraju,poza tym jego kraj to taki europejski kraj arabski -Maroko ,nie zaden Irak,Iran,Pakistan czy Arabia saudyjska...

Gość gość
Jak to do czego..Do sexu czasami ,jak mi sie chce ;)

Gość gość
nie wierze muzulmana mieszkam tez za granica dlugo i wim znam dziewczyny europejki co musialy przejsc droge przez meke daj sobie spokoj jak najszybciej z nim do sexu znajdz sobie europejczyka bo bedziesz zalowac zniszczy ci zycie dziewczyno

Gość gość
Fajnie tez bym chciala od czasu do czasu egzotycznego arabskiego penisa ,fajan rzecz od czasu do czasu :)

Gość gość
21:08 dlaczego niby zniszczy mi zycie,przeciez ja z nim nie jestem ,nie jestem jego dziewczyna,zona.. spotykamy sie tylko na sex,wiec dlaczego mialby mi znisczyc zycie,skoro nic tak naprawde nas nie laczy ?

Gość gość
dziewczyno opamietaj sie wchodzisz w stado szerszeniow zerwij ta znajomosc jak najszybciej do sexu znajdz sobie innego z europy Araby i ich rodziny maja inna mentalnosc zadnych uczuc znaja tylko przemoc i ponizenie

Gość gość
moze nie on ci zniszczy ale jego rodzina

Gość gość
ALE Ja nie jestem z nim w zwiazku i nie mmam zamiaru ,juz nawet mu to powtarzalam tyle razy, wiec gdzie problem skoro z nim nie jestem i nie mam zamiaru ?

Gość gość
Dziewczyna potrzebuje sexu czasami ,jak kazdy ,ale nie jest gotowa nie chce zwiazku,wiele kobiet tak ma ,a idzie uprawia sex z kims kto ja pociaga to normalne,naturalne !

Gość gość
dla araba nie są ważne twoje chęci i zamiary, ważne jest to, czego on chce, jeszcze się o tym przekonasz.

Gość gość
Ale on nie jest tym arabem muzulmaninem z tv co zabijaj obcinaja glowy itp ,on mieszka w Europie od malego,nie jest fanatykiem religijnym,nie przestrzega zasad koranu,normalnie pije alkohol ....

Gość gość
Nie widze zagrozneia,problemu skoro nie jestem z nim w zwiazku...

Gość gość
Polacy nic nie rozumieja i mysla ze kazdy arab= wyglada zachowuje sie jak ci terrorysci z tv ;)

Gość gość
Niech uprawia sex z kims kto jej sie podoba ,dajcie zyc innym !!

Gość gość
Ale jesteś pusta. Aaa znam takiego, który byłby dla ciebie idealny.

Gość gość
Dlaczego pusta ? bo potrzebuje sexu,bo to naturalna potrzeba ?? ale nie chce sie wziazac bo moze ma zle przezycia,nie jest gotowa.. ??

Gość gość
Polacy wy naprawde nic nie wiecie,info tylko z tv... :( smutne to i zacofane..

Gość gość
Polacy ale wy zlosliwi,podli.. :( strach sie bac i wiekzsosc to katolicy ...:(

Gość gość
Nic jej nie zrobi ,skoro nie jest z nim w zwiazku !!

Gość gość
a wlasnie zrobi pomimo ze nie jest w zwiazku znam dziewczyne ktora tez uwielbiala go i sex rowniez ale on chcial wiecej i wiecej jej emocje opadly i wiesz co jej zrobil wyczolgal ja do toalety glowa w muszle i sie sikal na nia mocze czy tego chcesz ? okruni sa muzulmani