kiciamia 0 Napisano Październik 12, 2014 Witam. Chciałabym się was poradzić...czy według was jestem zbyt puszysta? Co by tu wyszczuplić? Może ktoś poleci jakies ćwiczenia/dietę? :/ Wszyscy mi raczej mówią że wyglądam spoko, ale nie jestem pewna...z góry dziękuję :) Łydka: 38 Udo: 57,5 Nad kolanem: 41 Biodra: 90 Talia: 76 Tyłek: 97... Wszystkie wymiary podane w cm. Mam także 175 a ważę 66 bodajże... nie wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2014 tak, jesteś, masz sporą nadwagę, do zrzucenia min. 15 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2014 Wszyscy Ci mówią, że ... z Ty sobie szukasz jeszcze innych "wszystkich" tu na kafeterii, po co - żeby im też nie uwierzyć? Jesteś próżna a nie puszysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciamia 0 Napisano Październik 12, 2014 Hah, zabawne. Ale teraz pytam się tak na poważnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciamia 0 Napisano Październik 12, 2014 Przecież nie podam koleżance swoich wymiarów i się jej nie zapytam co powinnam wyszczuplić. Myślenie ludzie ;-; Wydaje mi się, że uda mam trochę za grube :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2014 Jak chcesz na poważnie to nie zadawaj głupich pytań ..... Puszysta przy 66 kg z wzrostem 175 to chyba chore pytanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciamia 0 Napisano Październik 12, 2014 No wiem że to tak troszkę głupio brzmi, ale można ważyć SUPER a mieć dużo w udach, tak jak ja :) Nie o wagę tu biega, a o wymiary ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2014 No to sama odpowiedzialas sobie na pytanie i wiesz że uda by się przydało troszkę wyżeźbić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2014 puszysty to może być kotek, człowiek jest gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciamia 0 Napisano Październik 12, 2014 Puszysty - w sensie z lekką nadwagą. I ja się pytam o wasze zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesiaaa3 0 Napisano Październik 13, 2014 Warzywa i produkty bogate w białko to podstawa diety błyskawicznej. Powinniśmy je spożywać mniej więcej po 200-300 kalorii co 3 godziny. Przy stosowaniu diety błyskawicznej należy także pić dużo wody mineralnej, może być np. z cytryną. Czego nie można jeść? Usuń ze swojej diety węglowodany. Koniec ze słodkościami, słodzeniem kawy czy herbaty, a nawet z owocami, które zawierają cukier, np. bananami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesiaaa3 0 Napisano Październik 13, 2014 Koktajl z kiwi i ananasa z nutką mięty – przepis Składniki: 1 mały ananas 2 kiwi dojrzałe pół szklanki soku pomarańczowego listki mięty Przygotowanie: Ananasa i kiwi obrać i pokroić w małe kawałki. Wrzucić do miksera, zmiksować na gładką masę z sokiem pomarańczowym. Ozdobić listkami mięty, które podczas picia można rozgnieść słomką dla uzyskania miętowego smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesiaaa3 0 Napisano Październik 13, 2014 jogurt naturalny z koperkiem i zielonym ogórkiem orzechy sok warzywny starta marchewka z sokiem z cytryny Dieta błyskawiczna – przykładowe obiady gotowana pierś z kurczaka gotowana ryba np. dorsz sałata z pomidorami, pestkami słonecznika i grillowaną piersią z kurczaka gotowane brokuły i kalafior, pestki słonecznika Dieta błyskawiczna – przykładowe kolacje duszone, gotowane lub pieczone warzywa kawałek szynki drobiowej (100 g) 2 jajka na twardo szklanka szpinaku Pół godziny przed pójściem spać warto wypić szklankę pikantnego mleka, czyli mleka z dodatkiem chili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2014 ja mam puszysty brzuch hehe waze 62 mierze 170 a moj brzuch to opona reszta szczupla , i nie moge go zrzucic za cholere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2014 z tego co widzę masz figurę idealną :) Zazdroszczę Ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2014 ale brzuch mam duzy , jestem typem jabłka , wszedzie chudne a brzuch na koncu i to nie chce zejsc za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciamia 0 Napisano Październik 13, 2014 To rób brzuszki, brzuszki i jeszcze raz brzuszki :) gościu - dziękuję, ale nikt nie jest idealny :D niesiaaa3 - BARDZO CI DZIĘKUJĘ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2014 ja brzuszkow nie moge robic bo mnie boli kregoslup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciamia 0 Napisano Październik 13, 2014 A to dlaczego? Coś poważnego...?:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2014 nie powaznego , ale nie moge robic brzuszkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciamia 0 Napisano Październik 14, 2014 To pozostaje ci dieta niestety...ja staram się ograniczyć słodycze, ale nie będę sobie niczego odmawiać jak mam ochotę - stawiam na ćwiczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Październik 14, 2014 a spacery? 30 minut marszu codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaGy 0 Napisano Październik 14, 2014 Spacery i plywanie, ogolnie duzo sie ruszac ale tak zeby nie nadwyrezac np. kregoslupa (na basenie kregoslup odpoczywa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2015 Jak jesteś puszysta to się wydepiluj. Co za słownictwo. Jesteś gruba a nie puszysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2015 https://asystorslimczyinnysuplementdiety.wordpress.com/ markowe suplementy diety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprobuj czegos nowego Napisano Grudzień 14, 2017 Drogie Puszyste Panie. Często chorujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Puszyste to są kotki małe. Wy jesteście po prostu grube. Sorry ale tak jest. Nie cierpię infantylnych ludzi. Kobiet zwłaszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprobuj czegos nowego Napisano Grudzień 14, 2017 Chciałybyście schudnąć ale nie wiecie jak to zrobić? Wszystkie diety zawiodły? Napiszcie do mnie sprobuj.czegos.nowego@wp.pl Pomogę Wam zrzucić zbędne kilogramy bez efektu jojo i głodowania! Odzyskaj wiarę w siebie!Gotowa na zmianę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 no to to jest ekstra - puszysta? to się wydepiluj!:) faktycznie próżna a nie puszysta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 Laska ty tak na serio? Pytasz ?jestes w sam raz .Waga marzenie.Oczywiście sport mozesz jakiś uprawiac.Po prostu masz figure jablka i pogodz sie z tym.Zadne diety na to nie pomoga najwyższej z cw. Na uda brzuch,posladki mozesz sprobowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach