Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ta sytuacja jest normalna?

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne, że osoba 30letnia nigdy nie uprawiała seksu, nie całowała się ani nawet nie umawiała z osobami płci przeciwnej?

Gość gość
myślisz, że mało jest takich osób jak ja?

Nie jest normalna, bo normalnosc okresla sie na podstawie wiekszosci, a wiekszosc zaczyna wczesniej. Poza tym jest jak najbardziej normalna. Niektorym ludziom po prostu inaczej sie w zyciu uklada.

Gość gość
no wiesz, ja byłem długi czas spokojny, nie interesowałem się zbytnio dziewczynami, ale teraz czuję, że po prostu mocno odbiegam od normy. Jak bym miał potencjalnej partnerce powiedzieć, że nigdy się nawet nie całowałem w tym wieku? Nie wiem, jak by to przyjęła. Chyba, że jakieś żarty sobie z niej robię.

Gość gość
ale ja na 100% nie jestem aseksualny. Dowód: regularnie się masturbuję, a tego raczej osoby aseksualne nie robią, bo nie czuję po prostu takiej potrzeby.

Gość gość
To moze wynika z niesmialosci?

Gość gosia24l
Chcesz o tym popisac na priv ?

Gość gość
nie muszę na privie, możesz napisać tutaj. Ogólnie nie jestem raczej nieśmiały. Chodziłem na studia, teraz pracuję i ogólnie dobrze się odnajduję w środowisku ludzi. Imprezowy nie jestem-fakt, ale wiele osób nie jest.

Gość gość
no niestety, ale to prawda, a nie jaja, chociaż myślę, że wiele osób zareagowałoby tak jak Ty.

Gość gość
Jak do 30 lecisz na ręcznym, to seks z kobietą ci się nie spodoba, aż tak ciasnej nie znajdziesz aby czuć podobny komfort.

Gość gość
A probowales kiedys spotykac sie z kims, sprobowac sie zwiazac?

Gość gość
nie próbowałem się z nikim spotykać. Nie wiem dlaczego.

Gość gość
To dosc interesujace, ze nie napotkales w swoim zyciu ani jednej interesujacej kobiety, z ktora mialbys ochote pojsc chocby na randke. Raczej niespotykane. Moze Ty po prostu z jakiegos powodu nie przepadasz za kobietami?

Gość gość
może były ze dwie z którymi wyobrażałbym sobie spotkanie, ale do niczego takiego nie doszło.

Gość gość
A dlaczego do niczego nie doszlo, obawiales sie czegos?

Gość gość
nie wiem, po prostu się nie umawiałem i tyle. Relacja była czysto koleżeńska, w pracy. Myślę jednak, że może mogłoby z tego coś wyjść.

Gość gość
Jesli taka sytuacja Ci przeszkadza, to przy najblizszej okazji, kiedy ktos wpadnie Ci w oko, sprobuj sie umowic, zaprosic na spotkanie, potem randke i daj sobie szanse.

Gość gość
Bo jemu się po prostu nie chce, jakby chciał to znalazłby kobietę, ale pewnie ma takie wymagania jak te księżniczki, najlepiej jak piękna laska sama wejdzie mu do łóżka i jeszcze go sama przeleci, bo jemu się nie chce wysilać.

Gość kto pierwszy stawiał krawat
czy nie lepiej w taką pogodę trzymać ręce pod kołderką? :)

Gość gość
Skromnie mowiac ...nabralam ochoty na seks z tak dojrzalym i niedoswiadczonym facetem...

No, raczej to odstaje od normy, jaką jest trochę wcześniejsza inicjacja seksualna... Co nie znaczy, że wszyscy muszą wszystko robić identycznie. Każdemu trochę inaczej się życie układa.

Gość gość
Mój facet ma 28 lat i ja jestem jego pierwszą dziewczyną, ja mam 27 lat i trochę doświadczeń. Seks jest beznadziejny albo nie ma go wcale, nie staje mu opada porażka, mówi że się stresuje ale to już kilka razy się zdarzyło teraz unika seksu jak się widzimy od razu mówi że nic nie będzie bo zmęczony bo to bo tamto dziwne, zwykle na początku znajomości ludzi do siebie bardzo ciągnie a z nim co? mi się chcę mówię mu o tym może ze mną zrobić co zechcę a on nie korzysta. Dodam że jest we mnie zakochany bardzo się stara i dobrze traktuje ale seks mógłby dla niego nie istnieć.

Może stresuje się swoim brakiem umiejętności i twoim większym doświadczeniem? Widzi że mu nie wychodzi więc się specjalnie nie garnie. Jednych porażki zniechęcają a drudzy przeciwnie: działają aby te niepowodzenia pokonać. W każdym razie powinnaś go cierpliwie wspierać bo to delikatna materia.

Gość gość
Masz rację, problemem jest też mój temperament ;) On dopiero zaczyna a ja już jestem na tym etapie że chciałabym robić coś nowego czego do tej pory nie miałam, wiem co mi sprawia przyjemność nie boję się o tym mówić , w trakcie seksu zwracam mu uwagę jak coś jest nie tak może go to blokuje. Postaram się trochę powstrzymać i powoli próbować z nim . Ale naprawdę jest ciężko z takim niedoświadczonym facetem on się mnie krępuje nie dotyka prawie wcale nie całuje w różnych miejscach bardzo mało w tym naszym seksie namiętności. Główna pozycja to ja na górze a on jak kłoda, zero inicjatywy z jego strony, jedyny plus tego że uwielbiam być na górze bo jest mi dobrze kilka razy ;)