Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna2000123

Denerwująca siostra mojego chłopaka

Polecane posty

Gość dziewczyna2000123

Cześć jestem Julia, mam problem z siostrą chłopaka, jest strasznie denerwująca a wiec zaczęło się to tak,ze jestem jak narazie z nim 4 miesiące, za każdym razem on musi ja gdzieś zawieźć np. 300 metrów do sklepu lub 500m bo jej się nie chce iść bo wielka księżniczka, przez to nie ma dla mnie czasami czasu bo gdy jestem u niego to co 20min jej się przypomni,ze czegoś nie kupiła,juz kiedyś sam zrozumiał,ze ona go wykorzystuje i się wkurzyl nie chciał jej zawieść bo przyjdzie gdy potrzebuje cos od niego a tak to ani słowa,rozumiem gdyby ten sklep był 2 kilometry od domu gdy jest zimno,to,żeby nie Zmarzła, ale to jest przecież niedaleko, co jakiś czas rzadka,żeby ja zawiózł 25 kilometrów od domu do koleżanki i przyjechał o 2,3 w nocy, gdy mamy plany do kina, czy na pizzę chcemy razem spędzić czas, to ona tez chce jechać a gdy nie chcemy jej zabrać jest zła..

Gość gość
a niech sobie będzie zła. Rozmawiałaś z facetem? Powiedz mu, że jeśli dalej tak będzie robił to niech się wiąże z siostrą, a nie z Tobą.