Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto cierpi bardziej, mama Ani czy Jarek czy dzieci?

Polecane posty

Gość gość
ty bedziesz cierpiala jak bezmyslnosc wroci do ciebie z potrojona moca

Gość gość
ale przecież zawsze mówicie jak to bardziej byście cierpiały po stracie dziecka niż meża, zawsze móiłam wam , że teoretyzujecie, a wy , z enie, nie, nie. Zawsze wiedziałam, że w prawdziwej sytuacji wyboru podtuliłybyscie ogony. Proszę- porozmawiajmy teraz o przykładzie prawdziwym. I co? zatkało was, prawda? Bo jest jak mówię- nie ma mniejszego i większego cierpienia. Jak bagno to bagno, jak gnój to gnój, jak miłość to miłość, a kto stopniuje, ten grzeszy. Proszę- zadałam pytanie do realnej i konkretnej sytuacji i same widzicie, ze wasze hierarchie w praktyce nie mają sensu, na co dowowem jest fakt, że ktoś sie obraził samym pytaniem. Mam rację. Ze wszystkim. Ale połowa zWas nigdy tego i tak nie zrozumie. Zapamiętam wszytsko, skopiuję wasze wszystkie reakcje i zapamiętam. I już pisac noie bede, bo nie warto. i nie kochacie dzieci bardziej, tylko wa się wydaje tak. Bo to niemożliwe tak samo jak nie da się poważnie odpowiedzieć na ten temat prowokację idiotki, kwoki i macice. i krowy. o.

Gość gość
Dodaj: i l********gi syna.;-)

Gość gość
lecz się popaprańcu

Gość gość
dzieci sa najmniej świadome

Gość gość
W piekle s będziesz smażyć. Żeby z takiej tragedii sobie żarty robić? :/

Gość gość
Najbardziej to Ania bo nie żyje. Głupie pytania zdajesz

Gość gość
Pytanie jest źle sformułowane, ale najbardziej będą cierpieć dzieci bo straciły mamę. Mama Ani jest już starszą kobietą więc zdaje sobie sprawę że już jej bliżej do spotkania z nią a Jarek nie był nigdy jej mężem co jest dziwne przy trójce dzieci na pewno za jakiś czas będzie żył z inną kobietą jest za młody żeby żyć samemu.

Gość gość
przestań już męczyć pałę, dziunia widać, ze masz jakąś obsesję. Może zacznij pamiętnik prowadzić i tam swoje pseudo filozoficzne przemyślenia zamieszczaj 🖐️

Gość gość
ja uwazam gdyby Jarek umarl to tez Ania by nie zyla sama cierpia najwiecej dzieci bo zadna kobieta im nie zastapi mamy wielka szkoda A co do Boga i wiary : Ludzie opamietajcie sie jezeli nie ma u was wiary w Boga to swiat sie caly poprzekreca juz jest pogon za pieniedzy zatracenie milosci wspolczucia do innych same zlo nie potrzeba zadnej wojny ludzie sami sie zniszcza nie odchodzcie od Boga bo wiara uczy nas kochac ksztaltuje charakter Mlodzi maja dzieci i przekazuja im tylko same zlo ,, wzoruja sie na Ameryce ,, alkohol narkotyki nienawisc zazdrosc morderstwa to ksztaltuje sie bez Boga Jak nic nie zrobimy to nastepne pokolenie niczym nie bedzie sie roznic od dzikich drapieznych zwierzat.

Gość gość
Smażyc sie będę w piekle, tak? A wy za manipulowanie własną rodziną, nie??? z ate wszystkie- wolałabym, by meżowi się coś stało???? O obcych mówie i mnie krytykujecie, a wy o swoich własnych i co?

Gość gość
najbardziej cierpi córka, synowie mają zawsze inną psychikę, pójdą do kobiety, poradzą sobie, córce brak matki bardzo szkodzi matka Anny to już niemłoda kobieta, najszybciej się z nią ponownie spotka Jarek - skoro się jej nie oświadczył, podejrzewam, że szybko sobie znajdzie pocieszycielkę

Gość gość
czemu taką wagę przywiązujecie do faktu, że nie mieli slubu, dla mnie to bez znaczenia...

Gość gość
wszyscy cierpią ale każdy inaczej

Gość gość
Martyna ale Ty głupoty piszesz. Jakie doświadczenie było jej potrzebne. Przestań z Boga robić sadystę. Skoro tak cudownie jest w tym niebie to czemu Jezus zmartwychwzbudził Łazarza skoro mu tam w zaświatach tak dobrze było? Po śmierci nic nie ma dlatego Jezus obudził Łazarza. Gdyby był w raju to po co Jezus miałby go sprowadzać na te ziemskie padoły aby się męczył? A tak wogóle chory temat. Każdy cierpi w inny sposób a strata Ani na pewno jest bolesna dla całej rodziny

Gość gość
Ta Martyna to chyba jakaś nienormalna jest...

Gość gość
najbardziej cierpisz ty autorko i ta cała Martyna bo widać, ze obie jesteście mocno zaburzone psychicznie. To musi być naprawdę straszna choroba. Gdyby głupota bolała to byście się wiły w okrutnych mękach

Gość gość
Najbardziej to pani Przybylska umarła.

Gość gość
Ja. Bo zaraz mi trup przybylskiej z lodówki wyskoczy. SKończcie już

Gość gość
martyna 33 dziś To jak nie wierzycieli w życie wieczne to proszę mi wytłumaczyć po co Pan Jezus tak strasznie cierpiał i dal się ukrzyzowac? "Albowiem nie wstydzę się ewangelii Chrystusowej,jest ona bowiem mocą Bożą ku zbawieniu każdego,kto wierzy"(rzym.1.16) WYSTARCZY ZE ON W TO WIERZYL :P