Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama wymiotuje i ma biegunke

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co jej sie stało nagle ją wzieło jak spała teraz jęczy nie wiem co sie dzieje pomóżcie

Gość Magsss
Grypa jelitowa, czyli inaczej choroba ukladu pokarmowego!Lapie nagle! Wymioty i biegunka to normalnosc przy tej chorobie. Zalecane jest picie wody, inaczej mozna sie porzadnie odwodnic! Wazne jest rowniez uzupelnianie elektrolitow! Choroba moze trzymac do kilku dni. Zaleca sie jedzenie bardzo kekkostrawnego jedzenia, gdyz oslabiony organizm i podrazniony zoladek nie bedzie w stanie niczego strawic!

Gość gość
a jak nie to polecam olejek oregano zwalcza wszystkie infekcje wiruzy bakteria grzyby pasorzyty

Gość gość
Mam rade, wyjdz z domu i stan w centrum miasta, zadaj to pytanie, przeciez jestes odwazna, nie musisz zadawac na forum jak najwieksze go*wno tchorzliwe

Gość gość
Lekarz za chwilę postawi diagnozę. Receptę może pani odebrać w slocie na płyty kompaktowe.

Gość gość
poradź mamie żeby piła orsalit dla dorosłych-kupisz w każdej aptece, pomocna może być też smecta i probiotyki. Jedzenie na początku można sobie odpuścić żeby nie męczyć żołądka ale trzeba bardzo dużo pić.powodzenia