Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak mam?

Polecane posty

Gość gość

Witam, 3 dni temu w piątek wraz z chłopakiem uprawialismy petting, nie był to jeden razy a kilka, w czasie tego pettingu, który trwał około 2 godziny, wydzielal mu się plyn preejakulacyjny, także dotykal swoje przyrodzenie i później znowu dochodziło do kontaktu palca z pochwa, po całej sytuacji w sobotę zaczęła mnie piec pochwa, miałam uczcie swedzenia i dużo białego śluzu wydostywalo sie z pochwy, wczoraj cały dzień miałam uczucie nacisku na pęcherz i bolały mnie jajniki, wiem że ryzyko zajścia w ciążę jest mało prawdopodobne i nie następują z dnia na dzien Ale martwią mnie objawy po tym pettingu i czy to jest jakaś infekcja?

Gość gość
Niestety wygląda na infekcje.

Gość gość
Dzisiaj właśnie chce iść do lekarza tylko ze ja jestem straszna panikara i wiem że też powinnam być rozwazniejsza w łóżku Ale poniosło mnie i teraz ten strach ze może być jakieś prawdopodobieństwo ciazy Ale mało prawdopodobne Ale jednak, a to ze wczoraj chodziłam często do toalety oddać mocz to, to też jakoś wskazuje na infekcje ?

Gość gość
Twój chłopak puszcza się z byle kim na boku i masz tego efekt :P

Gość gość
bo zanim zapakował c***alucha w pieroga to sobie dłubał w nosie, uchu i kakaowym otworze

Gość gość
Brudne paluch Ci zapakowal do cipki, dlugo pocieral masowam, podraznienie i byc moze infekcja. Zadna ciaza.

Gość gość
On umyl ręce przed pettingiem ale w różnych pozycja odbywał się ten petting i zastanawiałam się ze może to od tego ze tak długo trwał o w różnych pozycjach i przez to teraz mam takie objawy

Gość Agula8
biała"serowata" wydzielina, swędzenie, pieczenie to objawy grzybicy pochwy-niekoniecznie od partnera, wystarczyło osłabienie, basen, publiczna toaleta choć brudne ręce też wchodzą w grę. Na te objawy pomocny jest krem clotrimazolum i probiotyk dopochwowy-bo działa od razu w miejscu podania-ja stosuję invag. Ucisk na pęcherz też jest możliwy przy infekcji a ból jajników-może z powodu owulacji???