Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

avinione to trolica sama sie wkopala!

Polecane posty

Gość gość

Nawyzywala sulimire od idiotek, ktorej jedyne osiagniecie to karmienie piersia, ze nawet urodzic sama nie umiala, typowa wypowiedz trolla, pozniej to edytowala bo zapomniala sie wylogowac... Macie swojego kafe trolla. To avinione. Rozszyfrowala sie sama.

oj pomylilaś się kochanie, ale tylko czekałam na temat o sobie :) teraz możesz po mnie jechać i całe to forum :) o sulimirze napisałam jeszcze raz to samo żeby nie było że usunęłam takie mam o niej zdanie i tyle sama sobie na to zasłużyła

Gość gość
Jasne jakby nikt tego w pore nie przeczytal to w zyciu byc nie napisala juz nie wspomne sciero o tym ze napisalas za drugim razem cp innego niz za pierwszym zaklamana kretynko. Dalas 1000zl w lape a teraz kogos smiesz obsmarowywac?

Gość gość
Ależ sie pomaranczo unosisz akurat ze pojechala sulimire to dobrze zrobiła bo to ona jedna ma niebieski nick a trolluje z pomarańczy?:)ja tez tak robię i co Ci do tego?

Gość gość
Teraz bronić się będzie z pomaranczy

Gość gość
To swiadczy o twojej zalosnej "odwadze" skoro " zjezdzasz z pomaranxzy" szkoda ze pod nievieskom nikiem taka cwana nie jestes wiesniaro

Gość gość
A o co chodzi bo nie jestem w temacie?