Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prostytutki i ex prostytutki zasługują na miłość ?

Polecane posty

Gość gość

i porządnego mężczyznę?

Gość gość
mnie interesuje płec przeciwna :D

Gość gość
na odpowiednich warunkach,to nawet związek z prostytutką podniecający,bez dzieci,typowej rodziny

Gość gość
sama nie była porządną to dlaczego ma mieć porządneg faceta? Zreszta jak znajdzie takiego głupiego co będzie chciał taka Rozjechana p**de co to miała Tyle ciuli wy sobie to proszę bardzo. Blee JAKBYM była facetem to bym kijem z odległości dwoch metrów nie dotknęła!

Gość gość
chyba zasługuja skoro mieszkają na plebanach i :D

Gość gość
starym prykom ssala, a ty chcesz zeby porzadny mezczyzna ja w usta całował. muisałaby prawdziwego jelenia znaleźć.

Gość gość
mnie na swój sposób kręciłby związek z czynną prostytutką ( ale bez rodziny i dzieci) jak i z kobietą,która jest mi wierna,ale pracowała tak kiedyś

Gość gość
przeciez wy jesteście ich klientami :D:D!!! nieudacznicy

Gość gość
co się czepiacie autora? Dziś kobiety zachowują się frywolnie i są prawie jak prostytutki więc i tak lepszą znaleźć jest prawie niemożliwe.

Gość gość
To zależy z jakich powodów to robiła. Czy robiła to z powodu łatwego zarobku i w jakims stopniu to lubiła, czy też miała na utrzymaniu dziecko, nie mogla znaleźć normalnej pracy, nie miała co do gara włożyć i sytuacja ja do tego zmusiła. Nie pochwalam prostytucji, ale nie wiem co zrobiłabym w sytuacji gdybym została sama z dzieckiem i nie miałabym go czym nakarmić. Tak jak również nie pochwalam kradzieży, ale rozumiem, że bywają sytuacje w życiu,ktore zmuszają do zrobienia rzeczy jakich w normalnych okolicznościach bysmy się brzydzili.

Gość marzyciel4455346
małolaty które dają w kiblu na imprezie robią to za darmo i nic z tego nie mają,ja chciałbym mieć żonę byłą prostytutkę exclusiv-to kobiety z klasą,znają obce języki ihoryzonty świata

Gość gość
ty masz :D::D:D buha

Gość gość
prostytutka też człowiek i kobieta i zasługuje na miłość i porządnego mężczyznę znacznie bardziej niż inne!