Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taką wypowiedź przeczytałam na jedym z portali o ANI PRZYBYLSKIEJ

Polecane posty

Gość gość

"Pani Ania zmarła wcześniej a rodzina chciała miec spokój na prawdziwym pogrzebie. Od lipca nie publikowała na instagramie nic... i nagle we wrześniu zdjęcie butów, które wyraźnie nawiązuje do wiersza: "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy" - taka jest moja wizja. Dla mnie to pan Jarek publikuje fotę butów układając w szafce rzeczy Ani i wspomina słowa wiersza Twardowskiego. Mogę się mylic, ale jakos nie czuję bluesa, aby to sama Ania pare dni przed śmiercią powtarzała sobie słowa tego wiersza i robiła taką fotkę. To refleksja pana Jarosława... jej ukochane buty... brakuje mi jej... kocham... tak szybko odeszła. Aktorka odeszła wcześniej i dobrze zrobiła rodzina, że tego nie ujawniała. Ochronili dzieci i partnera przed dziennikarzami." To sie wydaje dosyć logiczne.

Gość gość
Mam to w d***e :) Nie macie swoich problemow? Nikt bliski nei potrzebuje waszej pomocy że godzinami zastanawiacie się nad smiercią kolejnej aktorki?

Gość gość
po pierwsze nie pani Ania tylko Ania

Gość gość
tutaj ta autorka codziennie po kilka a moze i wiecej tematow zaklada na temat tej zmarlej aktorki - proponuje bojkot tych topkikow, bo osoba je zakladajaca ewidentnie ma obsesje na temat tej aktorki, ma nerwice natrectw i raczej nie zamierza sie leczyc

Gość gość
Tez tak myslalam ze mogli tak zrobic.

Gość gość
wypowiedź na kafe: gość 2014.10.03 Wpis na Instagramie Jarka ..."zostają buty i telefon głuchy...", wpis na fb " palmer 3maj sie niech sie ludzie dowiedza ja najpóźniej , jestesmy z toba , podpisane A . Wronek...." Nie trzeba pisac wecej bo juz wszyscy znaja prawde, okrutna prawde...

Gość gość
dajcie już spokoj z tą anią. pusta próżna baba pokazująca goły tyłek i cycki, obnosząca się z kasą, dzieci chodziły do bardzo drogiej prywatnej szkoły gdzie chyba czesne wynosi 4 tys miesięcznie (dokladnie juz nie pamietam), nie róbcie z niej teraz nie wiadomo jakiego aniołka, bo aż to śmieszne.

Gość gość
Odezwała się zakompleksiona pisda.

Gość gość
nie jestem zakompleksiona debilu, mam od niej ladniejsze cialo ale nie latam z gola doopą. I bardzo dobrze jej że zdechla, nie szkoda mi takich jak ona ani trochę.

Gość gość
Ty tumoku jeden " spieszmy się kochać ludzi" to wiersz Herberta Zbigniewa. Co za osły w tym kraju żyją jak nie umiesz cytować to nie cytuj nie znając literatury podstawowej. Poza tym już kiedyś się spotkałam że cytat ten przytoczyl ksiądz w kościele i też mówił że Twardowskiego. Co za żenada.

Gość gość
Ale przeciez oni wcale nie musieli robic zadneggo fikcyjnego pogrzebu bo nie ma nigdzie przymusu takiego. Zrobili sobie pogrzeb o ktorym nikt nie wiedzial to mogli to po pogrzebie oglosic i tyle a noe robic przedstawienia

Gość gość
ale macie problemy, co was obchodzi kiedy zmarła to że to był jej fb nie znaczy że posty dodawał ktoś inny wg mnie zdjęcie z butami to była zwykła reklama, miała płacone za reklamowanie tej marki więc ktoś wkleił fotę, to chyba logiczne a to czy zmarła tak jak podali czy kilka dni wcześniej to nie nasza sprawa, chyba nie będziecie żądać od rodziny by pokazywała wam oryginał aktu zgonu rodzina miała rację że robiła wszystko by zachować dyskrecję skoro śmierć A. Przybylskiej wywołał taką medialną szopkę wstydźcie się to życie a nie serial czy reżyserowane dla kasy reality tv

Gość gość
Tez uwazam ze mieli prawo tak zrobic sama tez bym zrobila wszystko zeby ochronic prywatnosc.

Gość gość
gość dziś nie jestem zakompleksiona debilu, mam od niej ladniejsze cialo ale nie latam z gola doopą. I bardzo dobrze jej że zdechla, nie szkoda mi takich jak ona ani trochę. X Ta, już to widzę, gruba, napuchnięta ropucha. :D :D

Gość gość
Małe sprostowanie do osoby z godziny 11:13.Obrażasz ludzi a sama masz niewielkie pojecie o poezji. Słowa "spieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą" to słowa księdza Twardowskiego.Natomiast Herbert pisal "trzeba kochać ludzi,bo szybko odchodzą".Pozdrawiam.

Gość gość
dokladnie, tez mi sie tak zdawalo, choc mature zdawalam 12 lat temu i niewiele pamietam

Gość gość
....>>>>tutaj ta autorka codziennie po kilka a moze i wiecej tematow zaklada na temat tej zmarlej aktorki - proponuje bojkot tych topkikow, bo osoba je zakladajaca ewidentnie ma obsesje na temat tej aktorki, ma nerwice natrectw i raczej nie zamierza sie leczyc <<<<.... DOKŁADNIE!

Gość gość
i taki zbieg okoliczności, że zmarła 5 października o 15.. tak jak Steve Jobs też 5 października o 15.00 tylko 3 lata wcześniej