Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o imionach Gaweł, Mieszko, Dixon, Roland ?

Polecane posty

Gość gość
MOj syn ma na imie Mieszko ma 15 lat :) Reszta z podanych imion nie zbyt mi sie podoba,ale Mieszko jak najbardziej

Gość gość
każde z osobna i wszystkie razem są tragiczne :O aż przez gardło mi nie chcą przejść :O

Gość gość
ja p*****le :O ludziom juz wali na łeb :D nazwij go Zygmunt III Waza :D

Gość gość
jeszcze do tego zestawu dołożę Miłosz i Karol i w ogóle można się pożygać :O

Gość gość
Mieszko jak najbardziej, Gaweł nuech by bylo, Dixon- pierwsze słyszę, a Roland kojarzy mi się z takim czubkiem z Idola co spiewal chyba "dary losu":-D

Gość gość
jak?? skąd??? gdzieś wytrzasnęła najbardziej paskudne imiona dla chłopca jakie chyba istnieją??? moze sa i jakies helmuty, alojzy czy gniewosze - ale tych juz chyba (i dzieki bogu!!!) nikt od przeszlo 100 lat nie uzywa.

Gość gość
Dixon to imie ? jest taka firma Dixon produkujaca sprzet medyczny i Becton Dickinson ktora tez zajmuje sie lekami, szczepionkami :O Roland to producent sprzetu muzycznego, na pewno znacie z disco polo i wesel ich keyboardy, glosniki itp :D

Gość gość
A mnie wlasnie takie staropolskie imiona sie podobaja typu Gniewko,Mieszko ,Bogumil,Radomil,Witosz ,smiejecie sie z nich,ale one sa oryginalne jedyne w swoim rodzaju,nie to co pospolite Kubusie,Bartusie czy jeszcze inne oklepane, ktore co drugie dziecko nosi.Sama osobiscie mam imie ktore bylo i jest bardzo malo popularne kiedys mi to przeszkadzalo,ale teraz jestem wdzieczna rodzicom za to ze wszedzie jestem jedyna :)

Gość gość
Mieszko jest ok. I jednego Rolanda nawet znam ;)