Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_majka

Profi Lingua Wrocław opinie

Polecane posty

Gość gość
Ja trafiłam na super lektorkę - bardzo przykłada się do zajęć i widać że lubi swoją pracę. Nawet tematy speakingu dobiera tak, by nas interesowały, a wtedy rzeczywiście przyjemniej mówi się w obcym języku.

Gość gość
Szkoła we Wrocławiu ma bardzo dobrą opinię/ Z tego co wiem przejęli najlepszych lektorów w mieście i otwiera się u nich coraz więcej grup. Warto sprawdzić co i jak u nich.

Gość margaretkaa2
Opinie można poznać na ich Facebooku - tam wiadomo kto je pisze.

Gość gość
Zapisałam się na 4-tygodniowy kurs angielskiego na wakacje - zobaczymy jak będzie, ale po tym co piszecie raczej się nie obawaim. :)

Gość gość
od 1,5 miesiąca chodzę na niemiecki do tej szkoły. bardzo fajnie prowadzone zajęcia w porownaniu do szkoly do ktorej chodzilam wczesniej. widze postepy przede wszystkim w mowieniu.

Gość slandra3
angielski maja na dobrym poziomie - są tam lektorzy, którzy rzeczywiscie mocno przykładają się do zajęć, że aż miło się chodzi.

Gość gość
Super jest to, że ciągle robią jakieś promocje. ja jako studentka mam dosc ograniczony budżet i jesli okazuje sie ze np teraz przez 2 miesiace nie place za kurs, to jest to super oszczędność! :) chodzę na angielski od tego miesiaca i chce jeszcze dobrac hiszpanski, bo drugi jezyk tez jest gratis. :)

Gość minkas
zgodze sie, bo jednak dla studenta czy ucznia koszty sa bardzo wazne, a w profi z tym sie licza.

Gość gość
wiecie czy można się jeszcze dopisać do grupy średniozaawansowanej z niemieckiego?

Gość elzbietka80a
moje dzieciaki tam chodzą na naukę angielskiego. szkoły szukalismy pytajac znajomych gdzie jest najlepiej i o profi wiele osób wspominało. my tez jestesmy zadowoleni. dzieci na wakacjach radzily sobie mowiac po angielsku - widac ze na zajeciach jest na to kładziony nacisk.

Gość gość
moja córa przygotowywala sie w tej szkole do matury i zdała na 87% podstawę! szkoła super!

Gość gość
Nie znam tej twojej, ale tez uczęszczałam na inny, dobry kurs ale w tej szkole www.cosmopolitan.edu.pl pamiętam, ze bardzo interesująco były prowadzone zajęcia w niewielkich grupach, atmosfera pracy bardzo sympatyczna i ogólnie bardzo przyjemnie wspominam ten czas:) Teraz od pół roku mieszkam za granica, język nie jest dla mnie żadną barierą, oczywiście wiadomo, że na miejscu trochę bardziej się wprawiłam ale nie mogę ukrywać że szkoła dała mi ogromny pokład wiedzy, który jedynie odrobinę teraz doszlifowuje, więc polecam tę, bardzo fajna:)

Gość sasannkka
chodzę na kurs norweskiego bo potrzebuję go w pracy i jestem po 2 latach bardzo zadowolona. Mogę swobodnie sie komunikowac z kontrahentami, z pisaniem i gramatyką też jest coraz lepiej. Bardzo klada nacisk na efekty.

Gość gość
ja własnie się zastanawiam czy nie wziąć też norweskiego jako ten drugi język co można u nich gratis wybrać. Mało osób mówi po norwesku, więc to teraz dobry wybór. :)

Gość małgo7a
no jak już jednego się uczysz u nich to wg mnie szkoda byłoby nei skorzystać z takiej promocji, choć ja wolałabym hiszpański. :)

Gość dellopa
ja właśnie na hiszpański do nich chodzę i super te zajęcia są :) grupa niewielka, fajna lektorka - atmosfera bardzo sprzyja nauce mówienia, a dla mnie to było właśnie najważniejsze.

Gość gość
Świetna ta szkoła www.cosmopolitan.edu.pl , zaczęłam chodzić od niedawna, bardzo mi się podoba i mimo, ze to dopiero początek, już jestem w stanie dużo powiedzieć czy też napisać. Również szczerze polecam!:)