Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakgwiazdynaniebie

cellulit dluga walka

Polecane posty

Gość jakgwiazdynaniebie

Mój największy problem....cellulit...;/ Walczę z nim, ale bezskutecznie. I nie wiem już co robić... Ćwiczyłam, smarowałam, na zmianę robiłam zimne i ciepłe natryski i nic..;/ Nie zależnie od mojej wagi on nadal ze mną jest. Największy problem pojawia się na nogach, dokładnie tyłach ud...O zgrozo! Zawsze byłam dość szczupła, przy wzroście 168 waga to ok.55-56kg. Kilka lat temu był taki czas, że w pół roku przytyłam 10kg. Czy ważę dużo czy mniej on zawsze ze mną jest.... Może ktoś też się zmaga z tym problemem? Może komuś udało się wygrać tą żmudną walkę...? Pomoże kotś?:)

Gość gość
Mi pomógł dermomasaż podciśnieniowy

Gość gość
ja mam 30lat podobne wymiary do ciebie i nigdy tego nie mialam, to sie chyba robi od pigulek anty, cos z hormonami nie tak

Gość jakgwiazdynaniebie
Moja obecna waga to 54kg, a problem wciąż ten sam. Nie sądzę, że mam coś nie ak z hormonami, nigdy pigułek anty nie brałam, miesiączkuję w miare regularnie od 26 do 35 dc sie waha. Tak problemem może też być sól, ale tak ciężko z niej zrezygnować, tym bardziej że mój TŻ zawsze i wszędzie jej dodaje, dla niego nie ma kuchni bez soli. A że mieszkamy razem to jem to co on.

Gość Agatka2014
Na cellulit polecam zabiegi endermologii i masaży bańką chińską ! :) Super efekty gwarantowane :) Ja chodziłam do Body and Beauty Clinic w Warszawie i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Ech, długi czas cellulit na udach był moim dużym kompleksem. ;/ Mam z tym problem od jakiegoś czasu, nawet jak się odchudzałam i byłam bardzo szczupła, to nie mogłam się pozbyć. Stosowałam, kremy, masaże, itd - wszystko na nic. W końcu poszłam do http://www.esthetique.com.pl/ na serię zabiegów antycellulitowych i już wszystko jest ok. :)

Gość gość
cellulitu się nie usunie z dnia na dzien nawet u najlepszej kosmetyczki. Codzienne stosowanie odpowiednich preparatów na pewno ułatwia sprawę. Ja też oprócz kremów i cwiczeń chodzę do kosmetyczki http://spaszczecin.com/ na różnego rodzaju zabiegi. Raz na miesiąc można.

Gość gość
na celluit jest wiele dobrych zabiegów. Ja skutecznie walczyłam ze swoją kosmetyczką http://www.bellazone.pl/ żeby zniknął mi cellulit i udało się. Ale trzeba tez pamiętać o diecie i cwiczeniach.

jak mąż lubi słone, to niech soli na talerzu, co to za wymówka w ogóle? cellu to nie tylko kwestia nadwagi, ale przede wszystkim jakości pożywienia, bo mieszcząc się w swoim dziennym zapotrzebowaniu kalorycznym można jeść same świństwa, które ciału nie służą i później oprócz zdrowotnych rzeczy są i przypadłości "kosmetyczne": cellu, słabe paznokcie, matowe włosy, szara cera to nie jest nie do pozbycia się, ale trzeba być cierpliwym i systematycznym

Gość gość
Na cellulit polecam trening Ewy Chodakowskiej dla DetoCell Academy. Mega skuteczny.

Chyba nie ma kobiety która nie walczy z celulitem. Jeśli takie są to już im zazdroszczę. Niestety to chyba ten siedzący tryb życia i kiepskie jedzenie tak na nas działa. Staram się ćwiczyć i dobrze odzywiać, cellulit się zmniejsza, ale nie znika. Pokochać? ;)