Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza czy cos mi dolega?

Polecane posty

Gość gość

Duzo szczegolow ale chce miec pewnosc:Bola mnie sutki,mam wzdecia, gazy,brak sil,nudnosci wieczorami,ranem bol brzucha w dolnej jego czesci,czeste oddawanie moczu,dziwne bulgotanie w brzuchu,od tygodnia oddaje czerwony stolec,zas teraz o odcieniu zoltym i bbiegunka, Lecz dzis mam trudnosci z jego oddaniem. Miesiaczke powiennam miec za tydzien do dwoch tyg. A tu pojawilo sie w sobote krwawienie geste.na koncu o brazowym odcieniu. Uprawialam sex bez zabezpieczenia i on nie zdarzyl chyba przed wytryskiem. sex uprawialam 20 i 14 dni temu. Nie wiem czy mam sie martwic. prosze o konkretne odpowiedzi

Gość gość
Po co nowy temat? Współżyłaś więc ciąża możliwa. Co do twoich wypróżnień to pytanie do lekarza. Normalne to nie jest.

Gość karciakk
Sorki za nowy temat. Nie zauwazylam czy dodalo dlatego jeszcze raz napisalam.Polecasz jakies forum medyczne?

Gość gość
Nie, polecam lekarza a nie żadne forum. Bo To co opisałaś to sprawa do diagnostyki u lekarza a nie na forum. Czerwony stolec to oznaka obecności krwi. Nie wiem czy to od hemoroidów czy też coś wewnętrznego. Dlatego w tej sprawie tylko lekarz.

Gość gość
Jak pisalam kolor sie zmienil,juz nie jest czerwony.

Gość gość
Czyli po problemie tak? Zrób test a potem idź do lekarza, bo to jakiś problem z układem pokarmowym. Nie słyszałam aby takie problemy były objawem ciąży.

Gość gość
ok zrobie test, moja siostra jest w ciazy i miala zmienny kolor stolca dlatego tak sie martwie. Mam plaski vrzuch ale zauwazylam zaokraglenie male ale jest .