Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona 30

dziwne..

Polecane posty

Gość zdziwiona 30

skasowano mój temat nie wiem dlaczego dlaczego.Ponawiam pytanie?Czy wszystkie kobiety po 30 tak mają,że zachowują się prowokacyjnie wobec swoich facetów?Nie chodzi tylko o strój,ale też zachowania,gesty,makijaż mimika.Czy partner nie ucieknie w końcu.Mnie to zaczęło kręcić nawet bardzo

Gość zdziwiona 30
nie zaraz,ale ja tak mam od pewnego czasu no i koleżanka powiedziała,że mże go znudzić moja otwartość i pomysłowość,tylko nie wiem czy to powiedziała z zazdrości czy dała dobrąradę,żebym przystopowała

Gość gość
dzięki za dodanie otuchy,chociaż jedna osoba mnie nie gani,bo nawet ostatnio rodzice mi powiedzieli zebym zachowywała się bardziej powsciągliwie

Gość gość
nie to,że słucham,po prostu wiesz rodzice starej daty i klepnęłam mojego w tyłek,ale oni to zauważyli no i wiadomo...

Gość zdziwiona 30
chodzi mi jeszcze po głowie jeszcze jeden pomysł...chciałabym go zaciągnąć do night clubu,wynająć tam pokój ,bo wiecie inne miejsce i atmosfera,jacuzzi itp..itd..tylkon czy to już nie przesada,co prawda on jest zawsze na tak,tylko z mojej strony jakoś ta odwaga szwankowała,no i tu taki zwrot akcji.Co myślicie o tej nocy w night clubie.Zbliża się rocznica,to by było nietypowe czy lepiej odpuścić

Gość gość
tutaj ciężko popisać poważnie. Chcesz to mogę dać Ci maila.

MMMMMM taka jacuzzi gdzie się gziło przed wami 300 par bez zmiany wody!! Masz inne upodobania niż ja. :) Jest tyle sposobów na zmianę klimatu, rusz głową nie pchaj się w tak oczywiste miejsce ;)

Gość gość
to jak mozesz to daj mejla widze,że tu naprawde cięzko cokolwiek napisać

Gość gość
a widzisz jak się orientowałam w cenie to pytałam się o wodę ( male zboczenie bo pracuję na basenie) i jacuzzi jest napełniane przy nas,woda nie jest odtana.Chodzi mi o prywatny pokój,nie o romantyczność ale o pikanterie,klimat tego miejsca ,chciałabym mu zatańczyć na rurze,są pokoje które ją posiadają

Gość zdziwiona 30
sorki,że jako gość,nie wbiło mi nicka

no to jakoś lepiej wygląda, jednak inne rzeczy uważam za fajne ;)

Gość zdziwiona 30
jeżeli masz coś mądrego iciekawego mi do doradzenia to daj mejla,bo tu każdy prawie to gość i ciężko rozróżnić

Gość zdziwiona 30
mejl stworzony na potrzebę danego tematu,a co w tym dziwnego,jeżeli ktoś może mi coś doradzić to czemu nie? Piszę poważnie i tego też oczekuję od odpisujących w końcu jesteśmy dorośli

Gość gość
222 czasy się zmieniają:D za "naszych czasów" to było nie do pomyślenia.no nie? :D

Gość zdziwiona 30
Tood, a co uważasz za fajne? Podziel się może skorzystam

Gość gość
Niestety Zdziwiona nie wszyscy dostrzegli że już dorośli i dalej zachowują się jak gimg****o:D także lepiej pisać na priv

Nocny klub gdzie wszystkich się rżną jest taki banalny. Choć jako jednorazowa akcja może mieś swoje uroki :)

Zdziwiona, akurat on chce Ci radzić ;) Eee, to nie kwestia "naszych czasów". Rzadko, ale się trafiają takie przypadki jak teraz. Mimo to zawsze zaskakują ;)

Gość zdziwiona 30
Gospodarz co w tym zaskakującego?Bo niezbyt kapuję.Z wieloma osobami koresponduję mejlowo,a tak jak napisałam,liczę na dojrzałość osób piszących